Festivals

Festival: La Truite Magique – Houffalize 11-13/08/2017

Wie is er klaar voor om betoverd te worden in de Ardennen.
Het magische festival La Truite Magique gaat ook deze zomer weer door, het tweede weekend van Augustus is er weer plek voor een select aantal bezoekers op het terrein in de vallei van Houffalize.

Afgelopen jaar mocht ik samen met Gerianne voor de eerste keer aanwezig zijn op deze geweldige samenkoming. Heerlijk eten, luieren aan het riviertje, genieten van heerlijke opkomende nog vaak onbekende acts en de frisse lucht inademen in de vallei.

Tot 1 juli heb je tijd om met vroegboek korting bij het festival aanwezig te zijn. Voor nog geen 100 euro ben je aanwezig, drie dagen lang inclusief twee keer een heerlijk magisch ontbijtje en een plekje op de sfeervolle camping.

Koop je je tickets later dan loopt dit nog maximaal 30euro op. Nog altijd geen geld voor een geweldige ervaring.

Ook dit jaar komen de artiesten uit alle windstreken, zo komt het avant-garde afro beat collectief Golden Dawn Arkestra uit Amerika, de rock ‘n roll sound van The Grand East uit ons eigen land, indie-songs van Barely Autumn uit België en Roots rocker Sam Green and the Midnight Heist uit de UK.

De vierde editie zal ook nog de volgende acts hosten; Cavan Moran (UK), Screamin’ Rebel Angels (USA), The Indelicates (UK), Worry Dolls (UK),The Antler King (BE), Saint Solaire (NL) en Julie Scott (NL)

Het unieke kleinschalige festival waar slechts 499 tickets voor beschikbaar zijn wil je zeker niet missen. Vriendelijke mensen, vriendelijke toekomstige vrienden en gelijkgezinden maken het festival een one of a kind ervaring. Vanaf Maastricht is het maar een uurtje rijden maar ook voor de Noorderlingen onder ons meer dan de moeite waard om de trip te gaan maken.

Previous post

Persbericht: Nederlandstalige beat-band The Kik naar Venlo

Next post

Live Review: Pop on top Vrijdag 26-05-2017 Valkenburg

Sharik

Sharik

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.