Festivals

Festival: Zomerparkfeest Venlo Dag 2 15-08-2014

Tekst & Foto’s door: Sharik “MCSharQ”

Larry and his Flask

Dag twee staat te beginnen met een kleine wijziging op het hoofdpodium. Niet Tamikrest maar Audio Pilots zullen aftrappen voor Kensington. Op een nat veld is het om 20.15 tijd voor het begin van dag twee. Met veel Grenswerk Sessies en weinig overige shows.

KensingtonAudio Pilots gaan van start voor een vrij leeg veld. Spijtig want voor deze band is zeker meer publiek gegund. Om het compleet te maken begint het ook nogDSC03137 rustig aan te druppelen. Het zal geen makkelijke avond worden op ZPF. Het eerste optreden in de kerk van Grenswerk is de band Random Presicion. Een overvolle venue als gevolg. Spijtig dat er niet voor een maat grotere zaal is gekozen.

Nog voordat de Audio pilots beginnen zijn veel bezoekers al gaan klaarstaanbij het hoofdpodium. Spijtig want ook hier wordt een leuke set neergezet. Daarna is t voor vele tijd voor de headliner van de dag Kensington. De show is inmiddels bekend en de band heeft inmiddels een goudenplaat op zak voor Rivals, hun nieuwe album. De show is saai maar voldoet aan de eisen van de fans. De regent deert hen niet terwijl ik weer zeiknat ben doordat t einde van t podium dak het water laat neerdalen op de fotopit.

Tamikrest grenswerk sessies tijd. Wederom een onbekende naam. Na een dik kwartier vertraging is het dan tijd voor deze onbekende band. Althans dat was het plan. Door een fikse vertraging onderweg red de band het niet om nog een intieme sessie te geven. Spijtig.

Gelukkig staat nog een band op het program. Larry and his Flask. Een bijzondere band bestaande uit excentrieke personen. Een mix van brass met folk met fun en vol energie. Gekkenhuis in de kerk! Wat een afsluiter van deze regenachtige vrijdagavond.

Vandaag staat Christopher Paul Stelling EN Knarsetand o.a op het festival dus het wordt me wel weer een leuk dagje!

De foto’s van de dag:
Audio Pilots
Random Precision Grenswerk Sessies
Audio Pilots Grenswerk Sessies
Kensington
Larry and his Flask Grenswerk Sessies

Previous post

Festival: Zomerparkfeest Venlo Dag 1 14-08-2014

Next post

Festival: Zomerparkfeest Venlo Dag 3 16-08-2014

Sharik

Sharik

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.