Podcast

Live in Limburg #5: DVERS Special

Welkom bij de vijfde aflevering van Live in Limburg.

De podcast waarbij we jou bijpraten over wat er komende maand te doen is in de Limburgse Poppodia.

Live in Limburg Podcast #5, DVERS Special

Deze extra podcast staat volledig in het teken van het DVERS festival dat zal gehouden worden op zaterdag 29 september 2018 in de binnenstad van Sittard.
Samen met Marike Peters en Paul Moerel van Pop in Limburg, de organisators van het festival, praat ik over wat er op de planning staat.

DVERS is namelijk overdag een conferentie voor het werkveld en ’s avonds een showcase festival waarbij diverse acts uit de euregio zich presenteren aan het publiek. Nieuwe acts, bestaande acts, nieuwe muziek en nog veel meer is er gratis te bezoeken en te beluisteren op deze zaterdagavond. Met beide bespreek ik de highlights van het festival en geven we je tips over wat je zeker moet gaan zien. Aanmelden voor de conferentie kan via deze link.

De conferentie vindt plaats in Poppodium Volt, het showcase festival op diverse plekken in de binnenstad en ook het poppodium biedt onderdak voor maar liefst drie podia. Wil je de bands alvast ontdekken, luister dan naar de Spotify playlist en hoor de bands die we bespreken in de podcast.

Volgende week nemen we weer een reguliere podcast op met daarin een overzicht wat er te doen is in de Limburgse poppodia in Oktober! Abonneer je dus nu alvast op de feed en mis geen aflevering.

Previous post

SharQ Talk Sessions #20: George Dylan

Next post

George Dylan - Only Me (SharQ Sessions Live #1)

Sharik

Sharik

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.