Live Reviews

Live Review: Lieve Bertha- Ongekust

Door: Antoinette. Een uitverkochte Kapelzaal in Leiden, publiek variërend van fangirls tot culturele gepensioneerde, Nederlands meest enthousiaste, vrolijke nederpopduo en een fantastische begeleidingsband. Dit zijn de ingrediënten voor een geweldige avond met de jongens van Lieve Bertha.

ongekust-lieve-bertha_1

Lieve Bertha staat bij sommige actieve youtubers bekend door hun leuke filmpjes. Maar ze maken ook muziek. En juist met deze combinatie van nieuwe grappige filmpjes en leuke vrolijke deuntjes heb je gegarandeerd een geweldige avond. De kracht van de twee heren van Lieve Bertha is hun eerlijkheid, hun aanstekelijke enthousiasme en hun vrolijke humor. Ze krijgen niet zomaar hun publiek mee, ze zorgen ervoor dat het publiek een onderdeel van de show wordt. Zodat het publiek tijdens de pauzes met elkaar gaat praten, terwijl ze elkaar eigenlijk niet eens kennen, door de band die ze met elkaar hebben gekregen door de show.

Omdat dit de laatste show van de tour was had Lieve Bertha taart meegenomen voor het publiek. Één taart voor het hele publiek. Een onmogelijke opgave zou je denken. Maar door het wij-gevoel dat Lieve Bertha creëerde was er zelfs voor de mensen op de laatste rij een stukje taart over.

Niet alleen dat wij-gevoel maar ook de manier van zingen en muziek maken siert de jongens. De nummers zijn minstens tweestemmig en zitten goed in elkaar. Ze worden vaak met een verhaaltje of grap ingeluid waardoor je goed in de sfeer komt.

Ook al was dit de laatste show van de tour, ze gaan in september gewoon weer door! Dus als je zin hebt in een avond goed lachen en positieve energie, gegarandeerd dat je na deze voorstelling met een glimlach weer het theater uitloopt. Als je niet kan wachten tot september ga naar hun youtube kanaal. Daar komt nu elke week een nieuw filmpje op te staan.

Website

Facebook

Youtube

Twitter

Previous post

Review: Karmaflow The Rock Opera Videogame release, W2 's Hertogenbosch

Next post

Review: Kamelot - Haven

Antoinette

Antoinette

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.