Persbericht

Persbericht: Amerikaanse folk band Darlingside naar Roepaen

Eerste Europese tour voert band op 5 februari naar voormalig klooster in Ottersum
darlingside-twin-lakes19
Op zondag 5 februari 2017 komt de Amerikaanse folk sensatie Darlingside voor een exclusieve show naar Roepaen in Ottersum. De show maakt deel uit van de eerste Europese tournee van de band, welke qua sound doet denken aan een mix tussen grootheden als Cosby, Stills, Nash & Young en The Eagles en moderne folk acts als Mumford and Sons en Edward Sharpe and the Magnetic Zeros. De kaartverkoop is reeds gestart en tickets zijn verkrijgbaar via
www.roepaen.com.

Darlingside is een van de spannendste folk en indie bands van dit moment! De Amerikaanse band wordt geprezen om haar vernieuwing in de popmuziek en werd door Boston Herald al in een adem genoemd met The Beach Boys, The Beatles, Joni Mitchell, Pink Floyd en Radiohead. Voeg hier de banjo en viool elementen van moderne folk bands als Mumford and Sons en Edward Sharpe and the Magnetic Zeros aan toe en je hebt Darlingside.

Darlingside bestaat ui Don Mitchell, Auyon Mukharji, Harris Paseltiner en David Senft en is afkomstig uit Massachusetts. Hun eclectische mix van 60s folk, melancholische koortjes en een moderne indie-rock twist maakt de vier bandleden samen tot een unieke formatie. Het album ‘Birds Say’ uit 2015 oogstte lovende kritieken van onder meer The Boston Herald en Popmatters.

De kaartverkoop voor Darlingside op 5 februari 2017 is reeds gestart. Tickets kosten € 12,50 en zijn verkrijgbaar via www.roepaen.com.

Previous post

Review: Myles Sanko - Just Being Me

Next post

Persbericht: Grenswerk en RUIS slaan handen ineen voor NYE

Sharik

Sharik

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.