Persbericht

Persbericht: Belgische rapper ‘Woodie Smalls’ brengt hip hop naar Roepaen

dscf1170-1

Hij wordt door velen gezien als de Belgische Kendrick Lamar en stond deze zomer onder meer op Lowlands Festival en Pukkelpop: Woodie Smalls! De Belgische rapper werd in Nederland geroemd om zijn spraakmakende optreden bij De Wereld Draait Door waarin hij tijdens Mathijs van Nieuwkerk’s praatje doodleuk een selfie met de presentator maakte. Zijn album ‘Soft Parade’ uit 2015 – met daarop onder meer de single ‘About the Dutch’ – was een van de vetste hip hop platen die de afgelopen jaren in de BeNeLux gemaakt is, en op zaterdag 29 Oktober staat hij in de nightclub van Roepaen Podium in Ottersum. De kaartverkoop is reeds gestart en tickets kunnen besteld worden via www.roepaen.com.

Woodie Smalls, geboren en getogen in Sint – Niklaas in België, maakte naam in de hiphop scene met de release van zijn debuut single en video ‘Champion Sound’. De track creëerde een buzz die veel groter was dan de 19-jarige MC ooit had durven hopen toen hij begon met opnemen. Aan het begin van 2015, na een paar jaar in de studio doorgebracht te hebben, besloot Woodie dat het tijd was om te beginnen met werken aan zijn eerste officiële release ‘Soft Parade’.

Supportact K1D is een Belgische rapper met Senegalese roots en partner in crime van Woodie Smalls (hij werkte o.a. mee aan diens album ‘Soft Parade’). Na de release van zijn eerste enorm goed ontvangen EP ‘The Chronicles’ vorig jaar, staat met ‘High Hopes’ een nieuwe 9 tracks tellende EP op stapel. Verwacht je aan laid back vibes, uitstekend rijmwerk en… een knaller van een hiphop-show!

Previous post

Persbericht: Nederlandse pop-hiphop-funkband The Cool Quest lanceert nieuwe single + najaarstour

Next post

Metal Female Voices Fest XIII - 21/22/23 Oktober, Oktoberhallen Wieze

Sharik

Sharik

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.