Persbericht

Persbericht: Bevrijdingsfestival Limburg slaat handen in een met Hello voor slotstuk Wat is Vrijheid?

Wat is Vrijheid?

Komende vrijdag, 5 mei, vieren we onze vrijheid, om deze reden hebben Bevrijdingsfestival Limburg, Hello Connective Branding en MCSharQ.nl de handen ineengeslagen voor een unieke portretreeks.

Vandaag brengen we het slot stuk naar buiten “Wat is Vrijheid?”. Een video door director en scriptschrijver Eelko Lommers.

De afgelopen weken zijn er een zestiental portretten online verschenen van onder andere;
Commissaris van de Koning Theo Bovens, Journalist en schrijver Leon Verdonschot, Jottem Record Shop eigenaar Patrick Tigges, Bisschop van Roermond Monseigneur Everard de Jong en muzikant van de Limburgse metal band Epica Mark Jansen.

Meer informatie over het festival:

Op vrijdag 5 mei zal om 12.00 het vrijheidsvuur worden ontstoken op de markt in Roermond waarna het Bevrijdingsfestival Limburg de Ambassadeur van de Vrijheid De Staat ontvangt.

Tegenover het hoofdpodium waar o.a. Jett Rebel, Haevn en Stavast te zien zal zijn staat het Sena Performers Stage waar (jong) Limburgs talent zal optreden waaronder Phoenix’Ashes, Lotte Walda en 2017 popronde act Aïcha Cherif. Het Plein van de Vrijheid op het Munsterplein biedt plek voor debat en dialoog maar ook voor het Kunstbende Podium en Wel.Kom’s Freedumpstage. De ECI Cultuurfabriek bied plek voor hiphop en dance muziek met als hoofdacts Mr.Polksa en Lil’MG.

Voor het eerst dit jaar zal het kloosterwandplein worden omgedoopt tot de BigFoodSquare waar naast heerlijk eten ook diverse provinciale Big Bands zullen optreden.

Het festival is gratis te bezoeken.

Previous post

Persbericht: Fischer zingt Hazes in Grenswerk

Next post

Persbericht: Moss met nieuw album op zak naar Grenswerk

Sharik

Sharik

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.