Persbericht

Persbericht: Bevrijdingsfestival Limburg verwelkomt HAEVN en Baloji!

Twee zeer succesvolle auto commercials zorgde voor de grote doorbraak van HAEVN in 2015. “The One to Watch” volgens Volkskrant, Trouw en Spotify in 2016, een jaar met volle concertzalen en headliner shows op de grootste nationale festivals. Maar dit jaar moet hun grootste jaar worden, beginnend met de lancering van hun debuutalbum in een uitverkochtCarré op 2 april. Hierna volgen nog drie concerten door het land waarna ze helemaal klaar zijn om op 5 mei ons hoofdpodium te beklimmen. Voor componist Jorrit Kleijnen een “thuis” wedstrijd in eigen provincie, hij vormt samen met Marijn van der Meer het duo HAEVN.

De Belgische poëet, componist, acteur, performer, videokunstenaar, stylist en beatmaker Baloji zal in de namiddag optreden op het hoofdpodium. Hij brengt een mix van Afrikaanse muziek, rap gecombineerd met Franse chansons, overgoten in Afro-Amerikaanse soul, funk en jazz in een modern hiphop jasje. Een hele mondvol, maar het is de must-see act van 2017.

Zijn album 64 bits & Malachite is enkele maanden uit en gooide hoge ogen bij de internationale pers. Hij stond al op Glastonbury en Down the Rabbit Hole in 2016 en komt zijn show vol humor en bijzondere klanken naar Limburg brengen.

Previous post

Persbericht: *JUSTIN BIEBER DERDE HEADLINER PINKPOP 2017*

Next post

Persbericht: Ann White maakt krachtig statement met single ‘Canvas’

Sharik

Sharik

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.