Persbericht

Persbericht: Biesenrock vroegboekactie en crowdfunding

biesenrock
Op 4 en 5 september komen oa. Uriah Heep, The Scabs, The kids, Belgian Asociality en Don Airey (Deep Purple, UK) naar het festivalterrein aan het prachtige kasteel van Alden Biesen (Bilzen) voor de Biesenrock feesteditie van 50 jaar Jazz Bilzen. Nog tot eind juli maken vroegboekers kans om deel te nemen aan een unieke wedstrijd met ontmoetingen met artiesten, speciale shirts ter gelegenheid van 50 jaar Jazz Bilzen, gratis drankbonnen en upgrades tot VIP.

Biesenrock viert dit jaar feest. Precies vijftig jaar, op de Biesenrock-datum, startte het meest iconische festival ooit op Belgische bodem. Gelegenheid genoeg, vond de organisatie, om een aantal topbands uit de geschiedenis terug te halen. Uriah Heep speelde in 1977 en 1979 in Bilzen. In een filmpje kijkt Mick Box speciaal voor die gelegenheid terug op die tijd. Guy Swinnen stond enkel als tiener in het publiek op Jazz Bilzen, maar wist u dat The Scabs ooit meededen aan het rockconcours van het festival, maar niet door de selectie geraakten? 36 jaar later krijgt de Belgische topband dan toch eindelijk hun stek op de affiche.

Nog tot eind juli maken vroegboekers een kans om mee te doen aan een unieke wedstrijd. Wie nu zijn ticket voor Biesenrock meets Jazz Bilzen koopt via de site, maakt kans op meet & greets met bands, unieke ’50 years anniversary’-shirts van Jazz Bilzen, extra drankbonnen, upgrades tot viptickets en goodies van spelende bands.

Biesenrock is ondertussen ook een crowdfunding-actie gestart. Via de webshop kan u allerlei leuke Biesenrock meets Jazz Bilzen-items bestellen of gewoon zondermeer onze zaak steunen. Biesenrock wil namelijk een solide basis bouwen om jaarlijks een hoogmis op te dragen aan het legendarische Jazz Bilzen door grote namen uit het verleden naar Limburg te halen.

Biesenrock Meets Jazz Bilzen, 4-5 september, tickets WWW.BIESENROCK.BE. Volg ons via Facebook.

Previous post

SharQ Bite: Soulfly - Archangel

Next post

Review: Xandria - Fire & Ashes (EP)

Sharik

Sharik

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.