Persbericht

Persbericht: Black Oak met uniek kapel concert naar Roepaen

press

Band op 14 Oktober aanstaande te zien in Ottersum

Op vrijdag 14 oktober aanstaande komt de Nederlandse band Black Oak voor een exclusieve show naar de kapel van Roepaen in Ottersum. De band, geformeerd rondom singer-songwriters Geert van der Velde (The Black Atlantic) en Thijs Kuijken (I am Oak) bracht afgelopen voorjaar haar meest recente album ‘Equinox’ uit, welke lovend werd ontvangen door de internationale pers. Hemelse popliedjes met invloeden uit folk, pop en indie. De kaartverkoop is reeds gestart en tickets zijn verkrijgbaar via www.roepaen.com.
Black Oak bestond hypothetisch al jaren, als een combinatie van beide bandnamen, maar het was pas in 2014 dat beide songwriters met elkaar aan de slag gingen om samen muziek te schrijven. Het resultaat was de The Black Atlantic / I am Oak split EP “Black Oak”. Hierop stonden onder andere twee nummers die samen geschreven waren. Na het uitbrengen van de “Black Oak” split EP en een gezamenlijke tour door Duitsland en Switzerland in 2014 bleven de heren nummers schrijven en inmiddels is Black Oak een volwaardige band, los van The Black Atlantic en I am Oak. In Oktober 2015 kwam de EP “Gallop” uit als voorproefje op het debuutalbum “Equinox” wat in de Lente van 2016 verscheen.
Supportact Martinus is ontstaan uit de wil van vier muzikanten om eerlijke muziek te maken. In tegenstelling tot het traditionele verhaal, is de band in de zomer van 2012 eerst begonnen met het opnemen van een demo. Tijdens de opnames bleek meteen dat er een chemie was tussen de bandleden wat meteen reden gaf voor het uitbreiden van hun repertoire. Martinus brengt een samensmelting van melancholische folk en americana. Met de samenklank van akoestische en elektrische gitaren, meerstemmige zang en een viool vertelt Martinus op een sferische wijze over het alledaagse leven.

vrijdag 14 oktober
Black Oak + Martinus [Kapel concert, beperkt aantal tickets!]
Aanvang: 20.00 uur | Tickets: € 10,00 (VVK) – € 12,50 (dagkassa)

Previous post

Persbericht: Amber Kamminga - Getting to know you

Next post

SharQ Bite: Blind Ego - Liquid

Sharik

Sharik

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.