Persbericht

Persbericht: Boogie Brew & BBQ-festival breidt uit naar Q4

oklahoma-roots-revue-i

Tijdens de Ouverture op zondag 18 september bundelen Grenswerk en Q4 hun krachten en breiden familiefestival Boogie Brew & BBQ uit naar de wijk Q4. Poppodium Grenswerk organiseert dit jaar voor de tweede keer het familiefestival Boogie, Brew & BBQ. Het evenement vindt plaats tijdens de Ouverture op zondag 18  september, de traditionele aftrap van het culturele seizoen in Venlo. Boogie, Brew & BBQ is een festival voor het hele gezin, met rock ’n roll, country, blues, entertainment voor jong en oud plus een barbecue Amerikaanse stijl.

Voor de kinderen zijn er in Q4 diverse leuke activiteiten zoals: buikschuiven, op een heuse rodeostier rijden, je creatieve talenten laten zien en nog veel meer. De volwassenen worden getrakteerd op fijne muziek, verrassend straattheater, creativiteit en gezelligheid. Q4 laat zich van haar beste kant zien en diverse ondernemers hebben de deuren open gezet om jullie van harte welkom te heten in de creatiefste wijk van Venlo.

De Ouverture is de plek waar alle culturele instellingen zich presenteren aan de vooravond van het nieuwe culturele jaar. Poppodium Grenswerk organiseert dit jaar voor de tweede keer een buitenfestival, geïnspireerd op de grote barbecue-festijnen in de zuidelijke staten van de VS. Evenementen waar muziek en eten hand in hand gaan en waar je bij voorkeur met het hele gezin naartoe komt. Naast een podium wordt een groot gebied ingericht met een rodeo-stier, luchtkussen, DJ’s en een kids-playground.

Op het podium bij Grenswerk is een zeer gevarieerde en internationale line-up te zien. De Belgische garage- en surfband Fifty Foot Combo speelt naast de Amerikaanse country van JP Harris & The Tough Choices en bluesband The Dirty Aces uit de UK. Daarnaast zijn Oklahoma Roots Revue, Stringcaster en de Venlose band Aloha Sluts te zien bij Grenswerk. Boogie Brew & BBQ begint om 13:00 en is rond  19:15 afgelopen.

Previous post

Review: M.I.A - AIM

Next post

Persbericht: Michael de Jong met nieuw album terug naar Ottersum

Sharik

Sharik

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.