Persbericht

Persbericht: Broederliefde op 8 februari 2019 terug naar Grenswerk!

Tickets zijn vanaf 10.00 te koop!

Ze komen terug! Na twee uitverkochte concerten in Grenswerk (in 2015 en 2017) komt Broederliefde terug naar Venlo tijdens de “We Moeten Door 2 Clubtour”! Broederliefde heeft zich de laatste jaren ontzettend sterk door ontwikkeld naar een van dé sterkste hiphop namen in Nederland en daarbuiten. Met een waanzinnig grote en brede fanbase toveren ze al 2,5 jaar elk podium om tot een groot, maar toch intiem super gezellig, energiek en positief Broederliefde feest. Deze zomer verscheen uit het niets dé hitplaat “We Moeten Door 2”, waarmee ze iedereen verrasten.

Broederliefde stond de afgelopen jaren op verschillende grote festivals in Nederland zoals Pinkpop, Lowlands en Vrienden van Amstel Live. Ook waren ze in 2017 een van de hoofdacts tijdens Zomerparkfeest.

Met hits als Hoe je bent, Tizora, Night Vision, Waar wacht je en Glad Ijs (met Glennis Grace), zal Broederliefde voorlopig niet uit de top10 te slaan zijn. In april van dit jaar haalde Broederliefde alle grote landelijke media met hun uitverkochte show in het Sparta Stadion (Het Kasteel) in hun buurt Spangen, Rotterdam. Even later herhaalden ze dat succes door op 22 september Ahoy Rotterdam uit te verkopen met een show van dik twee uur met speciale gasten zoals Trijntje Oosterhuis, Ronnie Flex, Humberto Tan, Poke, Victor Mids en meer.

Previous post

George Dylan - Inside Your Head (SharQ Sessions Live #1)

Next post

Review: Northward - Northward

Sharik

Sharik

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.