Persbericht

Persbericht: Coldharbour Recordings Night uitverkocht

Grenswerk middelpunt van internationale trance scene


De derde Coldharbour Recordings Nights in Grenswerk verwelkomt bezoekers uit Rusland, Estland, Tsjechië, Frankrijk, Engeland, België en Duitsland. De avond in het Venlose poppodium vindt plaats op 17 maart en verkocht vanmorgen uit. Headliner deze avond is de internationaal bekende trance-DJ Markus Schulz. Aanjager van deze avonden is Isaac Vissers uit Venlo, die samen met Rob Koopmans het DJ-duo Fisherman & Hawkins vormt. Daarmee vliegt hij over de hele wereld.
Isaac Vissers organiseert al tien jaar trance-avonden in Venlo. Hij begon in Perron55, maar na de opening van Poppodium Grenswerk hebben deze avonden een vlucht genomen. Ze trekken zonder uitzondering publiek uit heel Europa. Markus Schultz is de grootste boeking tot nog toe. Vissers is samen met Baarlonaar Rob Koopmans zeer succesvol als Fisherman & Hawkins. Ze draaien regelmatig op grote feesten in Azië, Australië en Amerika.
Het duo brengt muziek uit op het in Miami (USA) gebaseerde Coldharbour Recordings, het platenlabel van Markus Schulz. De van oorsprong Duitse Schulz is een van de meest relevante DJ-producers in het genre op dit moment.
Trance is een dance muziek genre, waarbij naast pulserende beats de melodie zeer centraal staat. Het genre ontstond in de vroege jaren negentig in Duitsland en Engeland en werd wereldwijd groot gemaakt door Nederlandse DJ’s als Tiësto en Armin van Buuren. Verschillende media voorspellen dat trance in 2017 wereldwijd een heftige comeback gaat beleven.

Previous post

Persbericht: Datum en eerste namen ‘The Hillbilly Moonshiners and Friends’ bekend!

Next post

Persbericht: Ambassadeurs van de Vrijheid 2017: Broederliefde, De Jeugd van Tegenwoordig en De Staat

Sharik

Sharik

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.