Persbericht

Persbericht: Dansen op verantwoorde hits uit de 80’s in Roepaen

Dansen op verantwoorde hits uit de 80’s in Roepaen

Na uitverkochte zalen in Haarlem, Utrecht en Breda komt 80’s Verantwoord op zaterdag 18 Februari naar Roepaen in Ottersum. Vergeet even alle hits van André Hazes: Bij 80’s Verantwoord herontdek je de credible knallers van de jaren 80 die je nu minder op de radio hoort: The Cure, Talking Heads, The Jam, noem maar op! De kaartverkoop is reeds gestart. Tickets kosten € 12,50 in de voorverkoop en zijn verkrijgbaar via www.roepaen.com.

De 7 Inch Twins zoeken de spannende grens op tussen corny hitjes en kwalitatieve topplaten, terwijl VJ Clipsync, Switchdoctor & DirtyBrown bijpassende commercials en pop- en pulpclips voorzien, waar de knulligheid vanaf druipt. 

Is je lievelingsnummer nog niet voorbijgekomen? Dan kan je dat de avond zelf aanvragen via ons verzoekenscherm! En wat zijn de jaren ’80 nu zonder Atari-games? Precies. Als The Cure zonder bos, als George Micheal zonder geloof, als Bon Jovi zonder haar: een kale boel. Laat je in één avond volledig onderdompelen in het beste van de jaren ’80, en beleef ze samen met ons als de dag van toen.

De kaartverkoop is reeds gestart. Tickets kosten € 12,50 in de voorverkoop en zijn verkrijgbaar via www.roepaen.com.

Previous post

Persbericht: Nieuwe namen voor Pop on Top Valkenburg

Next post

Persbericht: ELUVEITIE - announce their complete new line-up!

Sharik

Sharik

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.