Persbericht

Persbericht: De Dijk is uitverkocht, wat nu?

Afgelopen week werd bekend dat het concert van De Dijk op zaterdag 4 november bij Poppodium Volt is uitverkocht. Liefhebbers die geen tickets hebben weten te bemachtigen kunnen gelukkig ook voor de rest van het najaar bij Volt terecht voor andere mooie concerten.

Dana Fuchs
Zo staat Dana Fuchs op zaterdag 14 oktober in Volt.
‘Rauwe blues uit de tenen’. Zo karakteriseer je de sound van Dana Fuchs. De uit Florida afkomstige zangeres beleefde een zware jeugd met een autoritaire vader, een drugsverslaving, een baantje als stripper en tragische sterfgevallen in haar familie. Voordat ze twintig was, vertrok ze naar New York om de blues te gaan zingen. Daar liep ze bluesman Jon Diamond tegen het lijf die haar uit de striptent plukte. Met zijn steun lukte het haar een carrière in de muziek op poten te zetten. Het was de start van The Dana Fuchs Band waarin haar krachtige stem de boventoon voert en de invloed van Janis Joplin, The Rolling Stones en Etta James te horen is.

Navarone
Op zaterdag 25 november is het de beurt aan de mannen van Nederlands trots: Navarone.
Deze Nijmeegse/Amsterdamse formatie heeft de laatste jaren hard gewerkt om een graag geziene gast te worden op festivals en podia door heel het land, getuige optredens bij DWDD, Noorderslag, Paaspop, Appelpop en Zwarte Cross. Ook het buitenland lonkt: de band heeft getourd in Duitsland en al op het Hongaarse Sziget gestaan. Debuut ‘Darker Shade Of White’ (2012) is een sterk visitekaartje dat lovend ontvangen wordt en voor een groeiende fanbase zorgt. Opvolger ‘Vim and Vigor’ (2014) haalt de top 10 van de albumlijst en laat een groei zien naar een meer volwassen, ontketend en experimenterend Navarone. Deze lijn wordt gevolgd op nieuwste album ‘Oscillation’. Avontuurlijke composities zorgen voor onvoorspelbaarheid en interessante muziek.

Green Lizard tribute to Nirvana ft. Rudeboy
Opgegroeid in de jaren 90? Dan ben je op zaterdag 24 november helemaal op je plek in Volt.
De Nederlandse grunge band Green Lizard brengt dan een tribute aan de beste band van de jaren negentig: Nirvana! Dat deden ze al in 2001 met de Marlboro Flashback Tour, maar in 2016 kwamen ze terug voor vier shows met verschillende zangers waaronder de Silver Surfering Rudeboy, frontman van de legendarische band Urban Dance Squad. Met drie bijna uitverkochte shows en één succesvol festival is er duidelijk een vraag naar meer. En dat gaan ze dan ook doen in 2017. Green Lizard en Silver Surfering Rudeboy met alle klassiekers van de drie platen die Nirvana heeft uitgebracht!

Wees ook in het najaar welkom in Volt en bekijk ons volledige programma via onze vernieuwde website: www.poppodium-volt.nl.

Previous post

Review: Wyclef Jean - Carnival III

Next post

Cradle of Filth - Cryptoriana: The Seductiveness Of Decay

Sharik

Sharik

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.