Persbericht

Persbericht: Eerste 35 namen voor Paaspop 2018

Gratis Launch Party 24-11 in Schijndel; start vvvk Early bird-tickets zaterdag 25-11 om 10:00 uur

De Jeugd van Tegenwoordig, Dotan, Guus Meeuwis, Kensington, Lil’ Kleine LIVE, Nothing But Thieves

Avatar, Boef, The Boxer Rebellion, Boys Noize, The Dirty Daddies, Frank Carter & The Rattlesnakes, James TW,

LNY TNZ, Lucas & Steve

ANBU, Bökkers, Big Bat, Birth of Joy, Death Alley, Demob Happy, Die Lustige Schlagerfreunden, Freddy Moreira, La Fuente, Mambo Kurt, Martijn Fischer, Millionaire, Monty Picon, Obituary, Popa Chubby, The Rumjacks, Secret Cinema b2b Egbert Live, Sub Zero Project, Yung Nnel

-Vrijdag 30 maart tot en met zondag 1 april op terrein De Molenheide in Schijndel-

– Paaspop Launch Party in Schijndel vrijdag 24-11 vanaf 17.00 uur;

start verkoop Early Bird-tickets zaterdag 25-11 om 10.00 uur-

December mag dan de feestelijkste maand van het jaar zijn; het restant van november klapt er anders ook aardig op qua festiviteiten. Allereerst is er aanstaande vrijdag 24 november vanaf 17.00 uur de Paaspop Launch Party in het centrum van Schijndel. Net als vorig jaar wordt de Markt die dag omgetoverd tot een gratis toegankelijk pop-up minifestival met live optredens en met kans op mooie prijzen. Bovendien worden (alleen) tijdens deze pre-party alvast exclusief (fysieke) Early Bird-tickets verkocht, die in een speciale verrassende verpakking zijn gestoken. Op zaterdag 25 november start dan vervolgens om 10.00 uur de online ticketverkoop van de Early Birds; voor veel festivalliefhebbers een fiësta op zich. En dan is er nóg een feestelijk moment: de eerste 35 van de ongeveer 200 acts voor Paaspop, dat volgend jaar van vrijdag 30 maart tot en met zondag 1 april op  terrein De Molenheide in Schijndel wordt gehouden.

Op de vele andere podia die Paaspop rijk is staan ANBU, Avatar, Bökkers, Big Bat, Birth of Joy, Boef, The Boxer Rebellion, Boys Noize, Death Alley, Demob Happy, Die Lustige Schlagerfreunden, The Dirty Daddies, Frank Carter & The Rattlesnakes, Freddy Moreira, James TW, La Fuente, LNY TNZ, Lucas & Steve, Mambo Kurt, Martijn Fischer, Millionaire, Monty Picon, Obituary, Popa Chubby, The Rumjacks, Secret Cinema b2b Egbert Live, Sub Zero Project, Yung Nnelg.

De komende maanden tot aan Paaspop worden de overige (ongeveer) 170 acts frequent bekend gemaakt. Het programma tot nu toe staat hier.

 

Verkoop Early Bird-tickets en Paaspop Launch Party

Net als dit jaar wordt de start van de Early Birds-verkoop komende vrijdag 24 november vanaf 17.00 uur gevierd met de gratis toegankelijke Paaspop Launch Party op de Markt in Schijndel. Bezoekers kunnen vanaf 17.30 uur verrassend verpakte  fysieke tickets kopen (alleen hier!) maar ook dansen, feesten, mooie prijzen winnen en genieten van diverse optredens.

 

Early Bird-tickets

Zaterdag 25 november om 10.00 uur start de voorverkoop van de Early Bird-tickets via de website.

* 3 dagen: € 105,-

* 3 dagen incl camping: € 125,-

* Young & Free 3 dagen: € 79,-

* Young & Free incl camping: € 85,-

* Camper/caravan € 20,-

 

De prijzen zijn exclusief € 3,95 servicekosten. De servicekosten voor de camper/caravan-ticket (per vervoersmiddel) zijn € 2,-. Een camper/caravan-ticket geldt dus per vervoersmiddel.

Young & Free-tickets zijn speciaal voor de jongere muziekliefhebbers en dus alléén beschikbaar voor bezoekers die jonger dan 18 jaar zijn op vrijdag 30 maart 2018. Alle soorten tickets, hun prijzen en de speciale voorwaarden (ook voor de Young & Free) staan op de website.

Paaspopcamping ‘Paradise City’ in 2018 opnieuw omgetoverd tot een sfeervol stadje

Paaspop legt zijn gasten graag in de watten en tovert de kersvers tot ‘Paradise City’ gedoopte camping komend jaar weer om in een uiterst sfeervol stadje dat opnieuw een dikke upgrade qua faciliteiten krijgt. De ruime keuze aan accommodatie blíjft (van basic tot het luxe Paaspop Resort met zijn eigen luxe sanitair, sfeervolle verlichting, prettige loungeplekken en een eigen check in/ontvangst). Dat geldt ook voor het entertainment (beauty salon, kampvuur, bioscoop, silent disco) alsmede de dit jaar geïnitieerde en alom bejubelde ‘vrienden-area’, waar groepen vrienden hun eigen campingplek kunnen inrichten met bijvoorbeeld een eigen Dixi toilet en stroom op maat.

De accommodatie met alle prijzen staan overzichtelijk op de website.

 

Website & Social Media

Volg de Paaspop website en social media (Facebook, Twitter) voor alle gedetailleerde festivalinfo over o.a. podia, bands en overige nieuws.

Previous post

Persbericht: LAVALU deelt haar verlangens op 'Solitary High'

Next post

Persbericht: Roxeanne Hazes naar Grenswerk tijdens voorjaarstour

Sharik

Sharik

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.