Persbericht

Persbericht: Extra show Memphis Maniacs toegevoegd in Poppodium Grenswerk!

Memphis Maniacs Poppodium Grenswerk Venlo 19-02-2016

Memphis Maniacs Poppodium Grenswerk Venlo 19-02-2016

EXTRA SHOW! Wegens het uitverkopen van de show op vrijdag voegen we een extra concert op donderdag toe!

Na een waanzinnige show op het Zomerparkfeest vorige maand verkocht de show van Memphis Maniacs binnen twee weken uit! Maar niet getreurd, we voegen gewoon nog een extra show toe op donderdag 2 februari 2017.

Eerder dit jaar speelden ze ook al voor een uitverkocht huis en in februari komen ze weer terug voor een potje mash-up-madness van de bovenste plank. Memphis Maniacs zijn al jaren niet meer weg te denken van de bühnes van de Nederlandse festivals, clubs en evenementen. Als onbetwiste Masters of the Mash-Up timmeren ze ruim een decennium aan de weg. Die weg is er één van inventieve muzikale combinaties & strakke shows en leidt altijd weer naar een extatische party. Het gereedschap bestaat uit hun instrumenten en maniakaal muzikale breinen. Inmiddels hebben zij een lading nieuwe bands geïnspireerd, maar de podiumbeesten blijven zich onderscheiden door verrassende muzikale keuzes, vakkundig gesmede mash-ups en een waanzinnig energieke performance.

Tijdens de MAXIMUM MASHUP clubtour trekken ze deze lijn door en zoeken de Maniacs nóg intensiever de grenzen van de mash-up op. Muzikaal, maar ook in de show wordt het effectief combineren van diverse elementen tot verbazingwekkende kunst verheven zonder dat het een kunstje wordt. Want het eindresultaat blijft onveranderd: dansen, meezingen tot je schor bent en een fan-tas-tisch feest!

Previous post

Persbericht: Poppodium Volt transformeert tot collegezaal

Next post

Review: Epica - The Holographic Principle (EN)

Sharik

Sharik

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.