Persbericht

Persbericht: Fischer zingt Hazes in Grenswerk

Acteur Martijn Fischer komt naar Venlo voor een speciale Hazes set in Grenswerk

Foto: Roy Beusker Fotografie/Annemieke van der Togt

Martijn Fischer komt op zaterdag 28 oktober naar Grenswerk voor een speciale Hazes set. De acteur is onder andere bekend van rollen in ‘Baantjer’, ‘Afblijven!’, ‘Gooische Vrouwen’, ‘Vrijland’ en als zanger Tony Kroeze in de serie ‘Bagels & Bubbels’. De laatste jaren speelde hij de hoofdrol van André Hazes in de Joop van de Ende musical ‘Hij Gelooft In Mij’ en treedt hij al twee edities op in de Ziggo Dome tijdens de vier uitverkochte concerten ‘Holland Zingt Hazes’.

Martijn Fischer studeert in 1997 af als acteur aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Na zijn studie werkt Martijn bij theatergezelschappen zoals RO theater, het Nationaal Toneel, het Amsterdamse Bostheater, met regisseurs als Matthijs Rümke, Peter de Baan en Pieter Kramer. Zo is hij te zien naast Tjitske Reidinga, Loes Luca en Peter Blok in de stukken ‘De Ingebeelde Zieke’ en ‘Augustus: Oklahoma’ van de Utrechtse Spelen.

Sinds 2012 vertolkte Martijn de hoofdrol van André Hazes in de Joop van de Ende musical ‘Hij Gelooft In Mij’, de succesvolle musical was ruim 2 jaar te zien in het Amsterdamse De la Mar Theater. Voor deze rol ontvangt hij in 2013 de John Kraaijkamp Musical Award voor beste mannelijke hoofdrol. Sinds begin maart is de film ‘Bloed, Zweet en Tranen’ te zien in bioscopen in België en Nederland waarin Martijn samen met actrice Hadewych Minis de hoofdrol speelt.

Previous post

Persbericht: Internationaal programma Mama’s Pride 2017 in Geleen

Next post

Persbericht: Bevrijdingsfestival Limburg slaat handen in een met Hello voor slotstuk Wat is Vrijheid?

Sharik

Sharik

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.