Persbericht

Persbericht: Golden Earring eerste bevestiging Grenswerk Open Air

Golden Earring speelt op donderdag 13 juli op Grenswerk Open Air in openluchttheater De Doolhof in Tegelen. De band rondom zanger Barry Hay is de eerste bevestiging voor de tweede editie van het festival. Vorig jaar wisten ruim 4000 bezoekers hun weg naar Tegelen te vinden. Grenswerk Open Air is een co-productie van Poppodium Grenswerk en evenementenbureau Double Track. De rest van het programma wordt later bekend gemaakt.

Golden Earring (opgericht in 1961) is een van de langst bestaande Nederlandse rockbands. De band kende internationaal succes met hun hits Radar Love, Twilight Zone en When The Lady Smiles. De klassieke bezetting (Barry Hay, George Kooymans, Rinus Gerritsen, Cesar Zuiderwijk) ontstond in 1970 en is nog altijd in ongewijzigde vorm bij elkaar. De band heeft wereldwijd miljoenen albums verkocht en was in de jaren zeventig en tachtig een internationale top-band, met een aantal grote hits in de Verenigde Staten.

 

De Doolhof is een openluchttheater gelegen in een sprookjesachtige en bosrijke omgeving die in de zomer helemaal tot bloei komt. Ontstaan als dwaaltuin voor een kloosterorde, is De Doolhof sinds 1926 de plek waar om de vijf jaar de landelijke bekende Passiespelen worden opgevoerd. Ook het Bluesrock festival wordt al 25 jaar op deze locatie gehouden. Dit jaar vindt de tweede editie van Grenswerk Open Air plaats. In de Doolhof is een grote overkapping, alle bezoekers staan ten allen tijde droog. Vorig jaar vond de eerste editie plaats van Grenswerk Open Air. De headliners waren UB40 en Rowwen Hèze. Golden Earring gaf in 2015 al eens een uitverkocht concert in de Doolhof.

De kaartverkoop voor dit concert gaat aanstaande zaterdag 21 januari om 10:00 van start via www.grenswerk.nl en de volgende voorverkooppunten:

Sounds, Venlo
Huis van de Streek, Horst
Read Shop, Tegelen
Marskramer/Intertoys, Belfeld
Plus Savelkoul, Reuver

Donderdag 13 juli
Grenswerk Open Air

Golden Earring

Ticket: 30 euro

Open 19:00 / Aanvang 20:00

Previous post

Persbericht: The Charm The Fury announce »The Sick, Dumb & Happy« to be released on March 17th

Next post

Persbericht: CELLAR DARLING - sign to Nuclear Blast!

Sharik

Sharik

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.