Persbericht

Persbericht: Grenswerk organiseert 90’s NOW avond voor Kidzbase met DSV

spicegirlsreunion

Samen met het bekende 90’s NOW concept en DSV organiseert Grenswerk een avond voor het goede doel. Alle opbrengsten van deze avond gaan naar Kidzbase. 90’S NOW is al meer dan 10 jaar een bekende hitshow met muziek uit de jaren ’90. Deze avond zal in het teken staan van een speciale Spice Girls Edition. Stichting Kidzbase heeft als doel om kinderen te helpen die door een verstoorde thuissituatie niet meer kunnen opgroeien in het eigen gezin.

Stichting KidzBase wil kinderen die door een verstoorde thuissituatie niet meer kunnen opgroeien in het eigen gezin, ondersteunen in hun ontwikkeling. Stichting KidzBase werkt daarbij samen met professionele organisaties. Als stichting zetten ze zelfstandig projecten op die weer vreugde brengen in het leven van deze kinderen.

90’S NOW is al meer dan 10 jaar een ultieme dubbeldikke hitshow over de jaren ’90. Tijdens 90’S NOW mixen en mashen Telekid DJ Gary Global en zijn befaamde 90’S NOW DJ-crew alle stijlen uit de jaren negentig dwars door elkaar. Dance, rock, pop, hiphop, R&B, happy hardcore, alles komt voorbij. Het thema voor deze avond is Spice Up Your Life. Er speelt een live Spice Girls act en er wordt gezorgd voor toepasselijke aankleding. 90’s NOW organiseerde al eerder avonden in verschillende landelijke podia zoals Doornroosje, Patronaat en TivoliVredenburg.

9 December, Poppodium Grenswerk Venlo, Deurverkoop 17,50.

Previous post

Persbericht: KERST KOMT ER AAN!

Next post

Persbericht: ‘Secret Treasures’ is eerste single van nieuw Deleyaman album

Sharik

Sharik

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.