Persbericht

Persbericht: HAEVN en DeWolff headliners Mama’s Pride 2017

14 maart 2017, Geleen – HAEVN en DeWolff zijn de grote namen van het gratis festival Mama’s Pride in Geleen. Andere muzieksensaties van de voorlopige line-up zijn Fleddy Melculy, The Grand East, Ferocious Dog, Bohemian Betyars, Hot House & The Horns en Morgana’s Illusion. Mama’s Pride vindt plaats rondom Moederdag, op 13 en 14 mei 2017.

HAEVN wordt gezien als een van de meest succesvolle Nederlandse bands van 2016. Het duo Marijn van der Meer en de uit Kerkrade afkomstige Jorrit Kleijnen verkocht show na show uit. Met de dromerige hits ‘Finding out More’ en ‘Where the heart is’, willen deze mannen ook Geleen in haar greep krijgen. Dat zal hoe dan ook gebeuren met de psychedelische rockband DeWolff.  In tien jaar tijd uitgegroeid tot een gewaardeerde, volwassen band binnen de Nederlandse en Internationale muziekscène. Tijd voor een verjaardagsfuif in thuisstad Geleen, uiteraard tijdens Mama’s Pride.

Ook zijn er dit jaar wederom vernieuwende buitenlands acts te zien, waaronder de Belgische metalsensatie Fleddy Melculy, de Balkan feestband Bohemian Betyars uit Hongarije en de Britse folkpunk van Ferocious Dog.

In 2017 is het vijftig jaar geleden dat de eerste openlucht popfestivals plaats vonden. Op zaterdagmiddag 13 mei gaat Mama’s Pride daarom ‘Back to the Summer Of Love’. Speciale aandacht gaat uit naar de Geleense band Hot House & The Horns, die haar vijftigjarig bestaan viert. Voor en na deze act treden twee jonge bands op die teruggrijpen naar het geluid van toen: The Grand East uit Twente en het piepjonge Geleense trio Morgana’s Illusion.

De 23e editie van het muziekevenement vindt opnieuw plaats in het Burgemeester Damenpark in Geleen.  Zaterdag 13 mei start het festival om 15:00 uur ’s middags. De laatste noten zijn een dag later, op zondag 14 mei, om 23:00 uur te horen.

Previous post

Persbericht: Mr. Polska headliner Cross Culture Stage 2017!

Next post

SharQ Bite: Damnations Day - A World Awakens

Sharik

Sharik

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.