Persbericht

Persbericht: Internationaal programma Mama’s Pride 2017 in Geleen

1 mei 2017, Geleen

Een diverse, internationale line-up met een aantal grote headliners kenmerkt de 23e editie van Mama’s Pride. Het Geleense muziekfestival viert het landelijke succes van twee bands met Limburgse roots, HAEVN en DeWolff. Ook België wordt vertegenwoordigt met Tamino, de Antwerpse singer-songwriter die met zijn hit ‘Habibi’ de hitlijsten verovert en de geliefde hardrockers Fleddy Melculy. Mama’s Pride vindt plaats rondom Moederdag op 13 en 14 mei 2017 en is gratis toegankelijk. De artiesten die tijdens het tweedaags festival optreden, zijn niet alleen van Nederlandse en Belgische bodem. De Balkan feestband Bohemian Betryars komt uit Hongarije en weet traditionele balkanmuziek met punk te mengen. Ferocious Dog uit Groot-Brittannië is een typische festivalband met energieke folkrock.

Ook de komst van GUTS naar het Geleense festival mag niet onopgemerkt blijven. De Parijse DJ en producer neemt een volledige soulband mee om Mama’s Pride op Moederdag feestelijk af te sluiten. De grootste naam is de psychedelische rockband DeWolff, in tien jaar uitgegroeid tot een gewaardeerde, volwassen band binnen de Nederlandse en internationale muziekscène. Tijd voor een verjaardagsfuif in thuisstad Geleen, uiteraard tijdens Mama´s Pride. Ook HAEVN, met Limburgse roots, is ontzettend populair met uitverkochte concerten in Theater Carré. In Geleen komt HAEVN nieuwe muziek presenteren. Het festival wordt op Moederdag geopend door de winnaar van de lokale bandwedstrijd Podiumvrees.

Dit jaar is dat de jonge band Endeavour. Mama’s Pride vindt opnieuw plaats in het Burgemeester Damenpark in Geleen.

Zaterdag 13 mei start het festival om 15:00 uur ’s middags met een ode aan het festivaljaar 1967. De laatste noten zijn van afsluiter GUTS op zondag 14 mei, om 23:00 uur te horen. Meer namen en info via www.mamaspride.nl

Previous post

Persbericht: Portland pakt uit met nieuwe single ‘Pouring Rain’

Next post

Persbericht: Fischer zingt Hazes in Grenswerk

Sharik

Sharik

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.