Persbericht

Persbericht: KNARSETAND WERD IN ELKAAR GESLAGEN EN MAAKTE ER RAUWE VIDEO MEE

Martijn Holtslag, het brein achter Knarsetand, werd twee maanden geleden op de Brink in Deventer mishandeld. Holtslag besloot zijn beschadigde gezicht te gebruiken in de nieuwe aangrijpende videoclip voor single “I’m a Fuckup”.

De nieuwe track is een cynische ode aan het leven, of het gebrek ervan,, zo verklaart de 24 jarige bandleider en componist: “Ik moest verhuizen, het was uit met m’n meisje, de muziek liep stroef, ik leefde teveel in het verleden, ik voelde me miserabel”

De producer, bandleider en frontman van Knarsetand bracht afgelopen 28 maart al de single en videoclip “Bad Trip” uit. Daarmee is Knarsetand terug van een lange tijd weggeweest, na 2 jaar keihard alle festivals zijn afgestroomd van 3FM en de Melkweg tot festivals zoals Paaspop ADE en Noorderslag. Na het zonlicht van de festivals dook Holtslag de donkere krochten van zijn studio en hersenpan in. Gedesillusioneerd uit de roes van een maakbare wereld, teleurgesteld dankzij demagogische politici, slapeloze nachten, een gebroken hart, depressie, liters escapisme en een flinke bak realiteitszin verder, vindt de onrust in Holtslags onderbuik een uitweg in een muzikale bad trip vol persoonlijke teksten. Knarsetand is terug met een nieuwe bezetting, nieuwe rauwere sound en flink wat energie. Met zeven man sterk brengt de band een sound vol garagepunk, breakbeat, elektronica en zelfs een scheutje balkan en cumbia en sleept Knarsetand zijn luisteraars in een lucide nachtmerrie.

De muzikant werkt momenteel samen met zijn band aan een nieuw album. Waarvan laatstgenoemde videoclips een voorproefje zijn. De band staat sinds maart weer op de bühne en is de komende tijd weer live te zien.

Bevestigde shows:

·
12 augustus: Waterpop – Wateringen
2 september: Broekrock – Broekland
7 september: Jacks Music Bar – Zwolle
20 oktober: ADE – Pacific Parc – Amsterdam
21 oktober: – Harderwijk

Previous post

Review: Eluveitie - Evocation II - Pantheon

Next post

Festival: La Truite Magique 2017

Sharik

Sharik

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.