Promotions

Persbericht: Legendarische punkband The Toy Dolls naar Grenswerk

promo04

Op woensdag 15 februari komt de punkrockband The Toy Dolls naar Grenswerk. Toy Dolls is een van de beste feestbands ter wereld en viert in 2016 haar 36-jarig bestaan met een aantal live shows door Europa. Kaartverkoop start morgenvroeg (donderdag 6 oktober) om 10:00 te via www.grenswerk.nl en via de verschillende voorverkooppunten.
The Toy Dolls is een Engelse punkband uit Sunderland, ontstaan in oktober 1979. Daar waar punk nog wel eens politiek geëngageerd is, hebben de Toy Dolls ervoor gekozen om punk vooral feestelijk te laten zijn. De band wordt alom gerespecteerd in de wereldwijde punk-scene. “Olga is een gitaar-virtuoos.” Aldus Tim Armstrong, zanger/gitarist van de Californische punk-band Rancid. “We deden een show met The Toy Dolls in Frankrijk vorige zomer en ze zijn wereldklasse punk-rock. Ik ben al bijna dertig jaar fan van deze jongens.”

De groep speelde de afgelopen jaren op de grootste podia ter wereld en was in ons land al te zien op o.a. Lowlands en De Zwarte Cross. In 2016 speelt de band weer enkele shows in Nederland waaronder deze in Venlo.

Previous post

SharQ Bite: Yellowcard - Yellowcard

Next post

SharQ Bite: View for a Day - Scratching the Surface

Sharik

Sharik

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.