Persbericht

Persbericht: ‘Love Song’ van JOIA is het ultieme liefdesliedje


Op 19 mei komt ‘Living It Now’ uit. Het is het langverwachte eerste album van de getalenteerde zangeres JOIA. ‘Love Song’ is de tweede single van het album. Een catchy popsong die je als vanzelf mee zal neuriën.

“I wrote you everything, messages long, hell, I almost wrote you off”

‘Love Song’ is het ultieme liefdesliedje en daarom heel belangrijk voor Joia. Het is een liefdeslied, een afscheid en een lofzang in één. De clip die bij de single hoort is een stop-motion lyric video vol verrassingen.

Joia staat voor flamboyante powerpop. De Nederlandse zangeres vangt het conflict van haar generatie in een prachtig album vol liefdesliedjes met een donker rafelrandje. Met haar ontwapende persoonlijkheid, haar scherpzinnige songteksten en flamboyante podiumuitstraling slaat de zangeres een brug tussen pop en alternatief.

Joia schitterde in Paradiso in de finale van de Grote Prijs Van Nederland, presenteerde haar eerste videoclip Silver Plate in de Rotterdamse Doelen, maakte de mini-documentaire ‘Anders anders’, speelde op de opening van CS Rotterdam voor koning Willem-Alexander, en was finalist in de Music Matters Award.

De release van album ‘Living It Now’ staat gepland voor 19 mei 2017 met een release party in twee sessies op een super toffe locatie in Rotterdam Oost. Beide sessies van de release party zijn inmiddels uitverkocht. Op 20 mei zal Joia te zien zijn in de Sena Grote Prijs Finale in Rotterdam. Voor meer informatie bezoek je: http://joiamusic.nl/

Previous post

Persbericht: EPICA - release 'Dancing In A Hurricane' live video!

Next post

Promotie: Vuurdoop - PXL Hasselt

Sharik

Sharik

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.