Persbericht

Persbericht: Memphis Maniacs geeft extra concert in Grenswerk op donderdag 2 februari

De band Memphis Maniacs heeft het concert in Grenswerk op vrijdag 3 februari uitverkocht. Hierna werd besloten om een extra concert toe te voegen op donderdag 2 februari, een dag eerder. Het is niet de eerste keer dat de band Grenswerk wist uit te verkopen, dit deden ze vorig jaar ook al eens. Tickets voor het extra concert op 2 februari zijn verkrijgbaar via de website van Grenswerk en de verschillende voorverkooppunten.


Memphis Maniacs zijn al jaren niet meer weg te denken van de bühnes van de Nederlandse festivals, clubs en evenementen. Als onbetwiste Masters of the Mash-Up timmeren ze al ruim een decennium aan de weg. Die weg is er één van inventieve muzikale combinaties & strakke shows en leidt altijd weer naar een extatische party. Het gereedschap bestaat uit hun instrumenten en maniakaal muzikale breinen. Inmiddels hebben zij een lading nieuwe bands geïnspireerd, maar deze podiumbeesten blijven zich onderscheiden door verrassende muzikale keuzes, vakkundig gesmede mash-ups en een waanzinnig energieke performance.

Facebookevent

Previous post

Persbericht: WHITE WILLOW Issues Art, Track Listing, Street Date, And More For Lasers' Edge-Bound Seventh Album, Future Hopes

Next post

Promotions: Dauwpop 2017; Meer namen!

Sharik

Sharik

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.