Persbericht

Persbericht: Nederlandstalige beat-band The Kik naar Venlo

De bekende Nederlandstalige beat-band The Kik speelt op vrijdag 17 november in Poppodium Grenswerk. The Kik heeft afgelopen tijd niet stilgezeten en bracht begin dit jaar nog een nieuw album genaamd ‘Stad en Land’ uit. Na het verschijnen van dit album begonnen ze aan hun club en festival tour en maakte The Kik hun tweede theatervoorstelling. In 2015 speelde de band nog op Zomerparkfeest met de inmiddels overleden protestzanger Armand.

The Kik is alweer zes jaar bij elkaar. Inmiddels hebben de mannen vier albums op zak en verschillende malen op de planken gestaan met hun theatervoorstellingen. The Kik is onder meer bekend van de hits ‘Simone’ en ‘Toen Was Geluk Heel Gewoon’. Daarbij was de band een seizoen lang de huisband van de talkshow De Wereld Draait Door.

Hun nieuwe album ‘Stad en Land’ is het meest persoonlijke en geraffineerde album wat ze tot nu toe hebben gemaakt. “Stad & Land is een plaat die we nooit gemaakt hadden als we de afgelopen zes jaar niet hadden meegemaakt. Maar als ik erover nadenk geldt dat natuurlijk voor elke plaat…” aldus voorman Dave von Raven. Nog steeds doordrongen van het tijdloze jaren ‘60 geluid, maar verfijnd met nog meer emotie, humor en muzikaliteit.

Previous post

SharQ Bite: In Hearts Wake - Ark

Next post

Festival: La Truite Magique – Houffalize 11-13/08/2017

Sharik

Sharik

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.