Persbericht

Persbericht: Nemesea 2.0 met uniek optreden tijdens PlatoPlanet op 11 september a.s.

4c055884-b6e3-436f-9fd5-56f683597ee3

Afgelopen week werd bekend dat zangeres Manda Ophuis de band Nemesea heeft verlaten. Terwijl bandleden Hendrik Jan, Sonny en Steven nog bezig waren met het verwerken van de schok die dit nieuws teweeg bracht, kregen zijn een uitnodiging voor een optreden. Omdat de band zonder frontvrouw zit, zeiden ze in eerste instantie nee tegen het optreden.

Echter, omdat Hendrik Jan, Sonny en Steven wel van een uitdaging houden, en als het ware “Nemesea 2.0” willen presenteren, besloten ze het optreden toch met beide handen aan te pakken.

Op 11 september a.s. gaat Nemesea optreden tijdens PlatoPlanet in de Oosterpoort in Groningen. Dit evenement vindt plaats vanwege het veertigjarig bestaan van Plato. PlatoPlanet is tussen 15.00 en 22.00 uur en zoals het er nu voor staat zal Nemesea optreden aan het begin van de avond. Zodra er meer details bekend zijn zal dit via de media bekend worden gemaakt.

Achter de schermen wordt door de bandleden hard gewerkt om met iets heel speciaals te komen, en dat het iets bijzonders gaat worden, staat als een paal boven water.  

Voor Nemesea fans die hier bij aanwezig willen zijn is een apart emailadres open gesteld platoplanet@nemesea.com.  Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar. Aanmelden kan tot uiterlijk 31 augustus a.s.  Liefhebbers die zelf kaartjes willen bemachtigen kunnen ook direct bij Plato Groningen terecht.

Voor de fans die er niet bij kunnen zijn, zal de band alles in het werk stellen om het optreden deels uit te zenden via Periscope. Voor het YouTube kanaal en de Facebookpagina van Nemesea wordt een videocompilatie van dit optreden gemaakt zodat fans wereldwijd kunnen meegenieten van dit éénmalige optreden van Nemesea 2.0.

PlatoPlanet

11 september 2016

Oosterpoort / Groningen

15.00 – 22.00 hrs.

www.facebook.com/PlatoGroningen

www.facebook.com/nemeseaofficial

Previous post

Persbericht: Seasick Steve lanceert nieuw nummer

Next post

Persbericht: Ontbijtconcerten en tijdschema festival La Truite Magique bekend

Sharik

Sharik

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.