Persbericht

Persbericht: Nieuwe single Trip to Dover met korte internationale tour

Afgelopen zaterdag presenteerde Trip to Dover hun nieuwe single “Boy” in een bomvol Spektakel in Asten. Hiermee trapt de band hun korte “Boy Single Release Tour” door Nederland, Duitsland en Engeland af.

Het indie electro duo Trip to Dover uit regio Eindhoven had een drukke zomer. Hun vorige plaat bracht hen airplay op 3FM, de kwartfinale van de Grote Prijs van Nederland, Eurosonic, festivals door heel Europa en zelfs een uitverkocht Paradiso.

De winter spendeerde de band in de studio werkend aan nieuw materiaal. De nieuwe single “Boy” werd opgenomen in Mailmen Studio met producer Martijn Groeneveld (o.a. bekend van John Coffey, Blaudzun en Rondé). Voor het maken van de videoclip reisde de band naar de Duitse stad Hannover.

De gehele maand juni staat voor Trip to Dover in het teken van hun nieuwe single “Boy”. Naast optredens in Eindhoven, Breda, Duitsland en Engeland, staan er ook radio bezoekjes op het programma.
Meer informatie over de shows, single en een gratis download zijn te vinden op de website van de band: www.triptodover.com

13335596_10154537678344381_5146904962814290983_n

Previous post

Persbericht: Metal Female Voices Fest 2016

Next post

Persbericht: Tweede editie van gratis popfestival Har Rock Open Air pakt uit met grote namen.

Sharik

Sharik

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.