Persbericht

Persbericht: Nieuwe single View For A Day

83a13827-9bbf-4939-8b0f-a88ab76903f8

Vandaag verschijnt de nieuwste single Holding On van de Nederlandse rockband View for A Day. Dit is de opvolger van de singles, Tomorrow en Bridges. Al deze singles zijn afkomstig van het mini album Scratching the Surface die op 7 oktober zijn opwachting maakt. Op dezelfde dag zal Scratching the Surface gepresenteerd worden in de Vera. Ook zal de band te zien zijn tijdens de Popronde!

Afgelopen editie van Eurosonic Noorderslag was View for a Day maar liefst zevenmaal live te zien. In 2015 speelde de band ook al op dit prestigieuze festival. Ook waren ze te zien op het Bevrijdingsfestival Groningen en behaalde de band de kwartfinales van De Grote Prijs van Nederland. Daarnaast waren ze te gast bij Radio Veronica, Radio 538 en Simone FM. En kon de band rekenen op airplay op 3FM en Pinguin Radio.

View for a Day laat zich muzikaal beïnvloeden door o.a. Biffy Clyro, Tim Christensen en The Intersphere.

LIVEDATA 16/07 Steengoed Festival, Willemsoord 24/07 Tarubush Kuna Festival, Dwingeloo 09/09 Stathe, Utrecht 12/09 De Brasserie, Emmen 29/09 De Taverne, Bergen 06/10 Paard van Troje, Den Haag 07/10 Vera, Groningen (Releaseshow) 12/11 Ma Kellys, Frieschepalen 06/12 Muziekcafé Stiels, Haarlem

Previous post

Persbericht: Tweede editie Boogie, Brew & BBQ bij Grenswerk

Next post

Review: Laura Mvula - The Dreaming Room

Sharik

Sharik

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.