Persbericht

Persbericht: No Man’s Valley tekent bij Tonzonen Records, start Crowdfunding


No Man’s Valley
 tekent bij Tonzonen Records en lanceert crowdfunding voor de release van 2e plaat Outside The Dream.
 
Tonzonen Records 
 
De Limburgse psychblues machine No Man’s Valley heeft een deal voor limited vinyl en CD’s getekend bij het Duitse Tonzonen Records (o.a. The Spacelords, Psychic Lemon, Mouth). Momenteel is de band hard aan het werk met de productie van de plaat in samenwerking met Matthijs Kievit (o.a. Bartek en Luwten). De mastering zal verzorgd worden door Pieter Kloos (o.a. Motorpsycho, Astrosoniq, Dool). Begin 2019 moet de fysieke release het licht zien.
Crowdfunding
Voor de financiering heeft de band een crowdfunding opgestart via Voordekunst.nl hier kunnen geïnteresseerden de plaat en/of de CD alvast pre-orderen en op die manier de band ondersteunen. De band roept iedereen op dat snel te doen, ook omdat je op deze manier verzekerd bent van een van die zwaar limited pareltjes!
Outside The Dream
Outside The Dream is het verhaal hoe persoonlijke tegenslag te transformeren in iets nieuw en positiefs. Deze persoonlijke lading zorgt ervoor dat de band nog meer tot de kern is weten te komen van haar eigen kracht. Nog nooit klonk No Man’s Valley zo breekbaar, maar tegelijkertijd zo krachtig.
Previous post

Persbericht: BLOOM ILLUSION presenteert EP en clip ‘Room of Sadness’

Next post

Festival: Zoks Venlo-Blerick 29(/30)-06-2018

Sharik

Sharik

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.