Persbericht

Persbericht: Ntjam Rosie met speciale unplugged show naar Roepaen Ottersum

Bijzonder seated concert in de kapel van klooster Roepaen

rosie_face_the_one

Ntjam Rosie komt op zaterdag 17 December naar Roepaen in Ottersum voor een speciale unplugged show. De Nederlands/Kameroense zangeres speelde eerder op vele Nederlandse podia en jazzfestivals – waaronder het North Sea Jazz Festival – en toerde onder meer door China, Korea, Oost-Europa, Turkije, Suriname, Frankrijk en het UK. Diverse malen was zij te gast bij DWDD, Vrije Geluiden en andere bekende radio- en Tv-programma’s. De albums ‘Elle’, ‘At the back of Beyond’ en ‘The One’ werden telkens genomineerd voor de Edison Jazzism publieksprijs.
Begin 2015 verscheen het door Ntjam Rosie zelf geproduceerde, vierde studio album ‘The One’. Haar herkenbare en eigenzinnige sound verenigt soul, jazz, gospel en wereldmuziek. De twaalf zelfgeschreven songs op ‘The One’ zetten een sfeervolle soundscape neer en laten invloeden horen van India.Arie, Sade en Patrice Rushen. Het zijn intieme en uitnodigende songs, ze gaan over de liefde in al haar facetten, van het romantische soort en de hogere liefde.
‘The One’ ontving louter lovende kritieken in alle grote dagbladen en muziektijdschriften. NRC recensent Amanda Kuyper kende de volle 5 sterren toe: Rosie’s stem danst bekoorlijk over de noten in het Engels, Frans en Bulu – de taal uit Kameroen – met bezieling, vrijheid en controle.
De kaartverkoop voor dit concert start per direct aanstaande via www.roepaen.com en tickets kosten € 10,00 per stuk.

Zaterdag 17 december
Ntjam Rosie
Aanvang: 20.00 uur | Deuren: 19.00 uur
VVK: € 10,00 | Dagkassa: € 12,50

Previous post

Promotions: Timetable Tattoofest 20/8

Next post

Persbericht: The Overslept brengt nieuwe videoclip uit

Sharik

Sharik

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.