Persbericht

Persbericht: Oad verzorgt busvervoer Dauwpop Busvervoer en pendeldienst naar festivalterrein

In 2017 zullen Oad en Dauwpop wederom samenwerken om bezoekers met bussen naar het festivalterrein te rijden. Vanaf NS station Nijverdal rijden er de hele dag pendelbussen om treinreizigers naar het festivalterrein te brengen. Vanaf verschillende locaties in het land rijden er tevens Oad bussen naar het festival, voor bezoekers die niet met de auto of openbaar vervoer komen. Tickets voor beide vormen van vervoer zijn vanaf vandaag te koop op de site van Oad: www.oad.nl/dauwpop

Pendelbussen
Voor bezoekers die met het openbaar vervoer naar Dauwpop reizen rijden er vanaf NS station Nijverdal de gehele dag pendelbussen. Voor €5 is een retour te boeken via de speciale site van Oad.

Overig busvervoer
Vanuit diverse opstapplaatsen door het land brengt Oad bezoekers direct naar het festivalterrein en ’s avonds weer terug. Geen stress, parkeerzorgen, treinvertraging en direct voor de deur uitstappen. Kortom: op en top genieten van Dauwpop. Dit busvervoer is ook in combinatie met een entreeticket te koop.

Voor bustickets, alle opstapplaatsen en informatie heeft Oad een speciale pagina aangemaakt: www.oad.nl/dauwpop.

Afgelopen twee jaar was Dauwpop op voorhand uitverkocht. De voorverkoop voor Dauwpop 2017 is al gestart, tickets zijn te koop via www.dauwpop.nl/tickets. Tickets kosten €49, parkeerticket €7 en een campingticket €15 (ticketprijzen zijn excl. servicekosten), Sinds vanmorgen zijn alle kindertickets al uitverkocht.

Check: www.dauwpop.nl voor het laatste nieuws. Of kijk op www.facebook.com/dauwpophellendoorn. Dauwpop is ook te volgen op Twitter en Instagram: @dauwpop.

Previous post

Persbericht: CELLAR DARLING - sign to Nuclear Blast!

Next post

Persbericht: Secret Rendezvous presenteert lang verwacht nieuw album op 3 april in Paradiso

Sharik

Sharik

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.