Persbericht

Persbericht: Portland pakt uit met nieuwe single ‘Pouring Rain’

Met hun eigentijdse mix van dreampop en elektronica haalde Portland, bestaande uit Jente Pironet (zang, gitaar), Sarah Pepels (zang, keyboard) en Gill Princen (electronica), in 2016 een finaleplaats bij Humo’s Rock Rally.
 
Het afgelopen jaar bleven de live prestaties van Portland niet onopgemerkt, zo schreef onder andere Humo : “We kregen nuance, subtiliteit, een elektrische gitaar die in hoofdkleuren handelde, een zanger die kon zingen maar dat niet noodzakelijk van de daken wilde schreeuwen, en een zangeres die vanachter haar toetsten deed wat ze moest doen.”.
 
De voorbije maanden vertoefde Portland samen met Producer Huub Reijnders in zijn Haarlemse studio met als resultaat de EP ‘Caterpillar’, die later dit jaar zal verschijnen. Nu is er alvast de eerste single uit die EP : ‘Pouring Rain’.
 
Deze track mocht eerder al lof ontvangen in de pers, zo schreef Het Nieuwsblad “Als het van ons afhangt, wordt ‘Pouring Rain’ een hit. De Afrekening, u bent bij deze gewaarschuwd.”.
De nieuwe single ‘Pouring Rain’ is uit sinds 26 april 2017. Later dit jaar volgt de release van hun eerste EP ‘Caterpillar’.
 
Via volgende fanlink kan u de single op de door u gekozen manier beluisteren: https://fanlink.to/PouringRain

Previous post

Persbericht: De flamboyante powerpop van JOIA - nieuw album binnenkort uit

Next post

Persbericht: Internationaal programma Mama’s Pride 2017 in Geleen

Sharik

Sharik

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.