Persbericht

Persbericht: Programma Down By The River compleet

Down By The River voegt zes namen toe aan de line-up van het festival. Daarmee is het programma van het roots- en Americana festival compleet. Andrew Combs, Kacy & Clayton en Twain zijn de grootste nieuwe namen. Daarnaast komen ook Sheesam, Lotus & Son, Jerry Leger en Maurice van Hoek naar Venlo op zondag 8 april. Headliners van het festival zijn verder Blitzen Trapper uit Portland, Oregon en The Deep Dark Woods uit Canada.

Down By The River is vernoemd naar een nummer van Neil Young. Het festival vindt pal aan de Maas plaats, de rivier die al eeuwen door Venlo stroomt. Down By The River richt zich op frisse en vernieuwende americana en rootsmuziek. Het festival vindt plaats in Poppodium Grenswerk, de Joriskerk en in café de Locomotief. De Locomotief doet voor het eerst mee als locatie. Op die plek spelen The Yawpers en Jay-Roon & The Loose Ends.

In totaal voegt Down By The River zes acts toe. Andrew Combs is de grootste naam. Deze Texaan woont tegenwoordig in Nashville en verraste vorig jaar met het prachtige album Canyons of my mind. “Geen plaat om vrolijk van te worden,
maar oei wat een pracht, wat een fijne melancholieke zangstem”, schreef de Volkskrant. Andrew Combs zal optreden in de Joriskerk, vlakbij Grenswerk. Een andere nieuwe naam is Kacy & Clayton, neef en nicht, die al tourden met Daniel Romano. Niemand minder dan Jeff Tweedy van Wilco produceerde hun laatste album.

Tickets zijn te koop via de website van Poppodium Grenswerk, in het eetcafé en bij Sounds Venlo.

 

Voor meer informatie bezoekt u www.grenswerk/agenda/down-by-the-river-4

Previous post

Persbericht: Susanna brengt ode aan Lou Reed met minimalistische versie van ‘Perfect Day’

Next post

Persbericht: Nieuwe acts voor Paaspop o.a. BLØF, Kraantje Pappie, Vengaboys, Memphis Maniacs en Rollerskate Disco Snolly

Sharik

Sharik

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.