Persbericht

Persbericht: Ronnie Flex voor het eerst met live band op tour

Als één van de meest gestreamde artiesten op Spotify en meer dan 150 miljoen views op Youtube kan niemand meer om hem heen: Ronnie Flex! En hij gaat iets nieuws doen. Ronnie Flex gaat voor het eerst met een complete live band het podium op. Hij kiest nadrukkelijk voor kleinere zalen voor deze eerste bandtour. Zijn laatste clubtour, in het najaar van 2015, ging langs de grotere Nederlandse popzalen en die verkocht hij bijna allemaal uit. Op 25 maart 2017 komt Ronnie Flex terug naar Grenswerk. De kaartverkoop start morgen (9 december) om 12:00 via de website van Grenswerk.

Ronnie Flex loopt al langer met de wens om zijn live-shows uit te breiden met een live-band. Na een bijzonder succesvol jaar met onder anderen het winnen van de Popprijs met hiphopformatie New Wave en een uitverkocht Ahoy komt hij nu terug met een nieuwe tour. Dit keer met een complete liveband. Op Eurosonic Noorderslag zal hij dit plan voor het eerst ten uitvoer brengen met ‘Deuxeperince’, een live band die bestaat uit een Amsterdams kunstenaarscollectief. Er is geen tijd om achterover te leunen en te genieten van zijn succes, want als muzikant wil hij blijven vernieuwen en groeien. Hij is met Boaz van de Beatz de studio in gedoken om een nieuw album op te nemen dat in 2017 zal verschijnen. Zijn eerste single van dit album ‘Plek Als Dit’ behaalde onlangs al de gouden status en is inmiddels meer dan twee miljoen keer bekeken op YouTube.

In 2015 stond Ronnie Flex al eens in Grenswerk ter promotie van zijn debuutalbum ‘De Nacht Is Nog Jong, Net Als Wij Voor Altijd’. Het album bleek een futuristische mix van hiphop en r&b te zijn dat bijzonder goed ontvangen werd. Afgelopen jaar stond hij bovendien met Lil’ Kleine samen op het hoofdpodium van het Zomerparkfeest.

 

Previous post

Persbericht: Zomerparkfeest organiseert winters festival Vers Gras

Next post

Persbericht: Kerstsingle ‘Real Christmas’ van Rivers pleit voor echtheid in plaats van perfectie

Sharik

Sharik

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.