Persbericht

Persbericht: Techno-pionier Jeff Mills en laatste Venlose show FeestDJRuud tijdens Zomerparkfeest Clubnights in Grenswerk

Grenswerk is tijdens het Zomerparkfeest twee avonden geopend voor de officiële afterparty’s van het festival. Op vrijdag 26 augustus komt de legendarische dj en producer Jeff Mills een drie uur durende set draaien in Grenswerk na zijn unieke optreden met het philharmonie zuidnederland in het Julianapark. Op zaterdag 27 augustus is Grenswerk het strijdtoneel voor het allerlaatste Venlose optreden van FeestDJRuud. De kaartverkoop start morgen om 10.00 uur via www.grenswerk.nl of via een van de voorverkooppunten.

JeffMills3_by_Jacob_Khrist-1

Jeff Mills is een van de grondleggers van de techno en oprichter van het befaamde label Axis Records. Al in de jaren tachtig maakte deze Amerikaan furore en met zijn 52 jaar is hij nog steeds actief. Tijdens Zomerparkfeest voert Mills samen met philharmonie zuidnederland zijn zelf gecomponeerde stuk The Planets op. Het is de eerste keer dat hij dit stuk uitvoert op een festival. Aansluitend draait Jeff Mills een drie uur durende techno-set in Grenswerk tijdens deze zeer exclusieve afterparty.

topbillin_boeken_feestdjruud_2013_pic12

De tweede avond wordt ingevuld door Venloos grootste exportproduct: FeestDJRuud oftewel Fiësto, Armin van Buurtfeest, Knal Elstak, Nicky Sombrero, Steve Karaoki, ofwel Ruud Geurts uit Belfeld. Ruud liet onlangs weten te stoppen met zijn carrière als dj. De tickets voor zijn grootse afscheidsfeest in de Heineken Music Hall waren in een week uitverkocht. Een tweede show is aangekondigd. Ruud begon als vrijwilliger tijdens Zomerparkfeest en sloot het hoofdpodium al eens af als dj in 2014. Tijdens Zomerparkfeest zal hij voor de laatste keer op Venlose bodem te zien zijn, op zaterdag 27 augustus dus in Grenswerk.

De Zomerparkfeest Clubnights in Grenswerk volgen op de succesvolle afterparty’s tijdens het Zomerparkfeest vorig jaar. Op beide avonden openen de deuren van Grenswerk om 00.30, als het programma op het Zomerparkfeest zo goed als afgelopen is. Kaarten voor beide avonden zijn gaan morgenvroeg om 10.00 in de voorverkoop via www.grenswerk.nl.

Previous post

Persbericht: Admiral Freebee met langverwachte zesde album naar Grenswerk

Next post

Persbericht: Ook Fleshgod Apocalypse, Stream Of Passion, The Agonist, Evil Invaders en Off the Cross op Epic Metal Fest #2

Sharik

Sharik

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.