Persbericht

Persbericht: The Dirty Denims verspillen geen tijd met nieuwe single ‘Don’t Waste My Time’

The Dirty Denims zijn terug van weggeweest!  Om dat te vieren brengt de Eindhovense band in april het eerste deel van het nieuwe album ‘Back With A Bang!’ uit. Op vrijdag 17 maart komt nieuwe single ‘Don’t Waste My Time’ uit.

Google op “Happy Hardrock” en je komt uit bij The Dirty Denims. Twee sexy rock chicks en twee zweterige kerels staan garant voor een mix van hardrock, rock ’n roll, powerpop, een vleugje punkrock. Beinvloed door bands als AC/DC, Joan Jett, Blondie, Kiss, The Romantics en The Ramones maakt het viertal gitaargeweld met hier en daar een orgeltje. Live zijn ze op hun best; een energiek spektakel van een band die plezier uitstraalt, oog heeft voor het publiek en zichzelf vooral niet te serieus neemt!

The Dirty Denims speelden onder andere op Lowlands, Rockin’ Park, Zwarte Cross en Bospop en deden support van o.a. Slash, Golden Earring, Cheap Trick, Steel Panther en The Datsuns. Met het nummer ’24-7-365′ werden ze 3FM Serious Talent, speelden ze in De Wereld Draait Door en haalden ze zelfs de soundtrack van de Zweedse én Belgische Comedy Central.

Terwijl drummer Thomas op wereldreis was moest bassiste Ashley herstellen van een rugblessure. Daarom lasten The Dirty Denims begin 2016 een noodgedwongen pauze in. “We hebben deze tijd gebruikt om nieuwe liedjes te schrijven. Begin februari 2017 hebben we de nummers opgenomen die op dit eerste deel staan. Binnenkort gaan we opnieuw de studio in voor het tweede deel van ‘Back With A Bang!’ die in het najaar uitkomt. Het volledige album zal dan ook op vinyl verschijnen.”

Vrijdag 17 maart verschijnt de eerste single: ‘Don’t Waste My Time’. Tegelijkertijd zal hun allereerste officiële videoclip gelanceerd worden.

Previous post

SharQ Bite: White Willow - Future Hopes

Next post

Persbericht: Ruim aandacht voor Limburgs talent op Sena Performers Stage tijdens Bevrijdingsfestival Limburg!

Sharik

Sharik

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.