Persbericht

Persbericht: Tweede editie van gratis popfestival Har Rock Open Air pakt uit met grote namen.

Poster Har Rock Open Air 2016

Op zaterdag 25 juni 2016 vindt de tweede editie van het gratis toegankelijke popfestival HAR ROCK OPEN AIR plaats in Oirsbeek, gemeente Schinnen. Na het overweldigende succes van de eerste editie en de stormvloed aan positieve reacties van de bezoekers breidt de organisatie het festival uit. Dit jaar zijn er twee buitenpodia én een binnen podium, waar in totaal 16 acts zullen optreden. Het festival gaat een uur langer door dan de eerste editie in 2015. Op het programma staan onder andere Storksky en Madi Hermens, beiden ook te zien tijdens Pinkpop; The Assets met bandleden van Rowwen Hèze en Zornik; de band S.C.A.R. uit Amsterdam met Jack Pisters, oud-gitarist van de Haagse zangeres Anouk; The Hillbilly Moonshiners die o.a. ook waren te zien op Dauwpop en Bevrijdingsfestival Limburg. Funktransplant sluit het festival af. Voor meer informatie: www.schepenbankoirsbeek.nl.

Maar liefst 16 acts zullen tussen 14:00 uur en 2:00 uur optreden tijdens de tweede editie van het festival. Alle genres passeren de revue: van singer-songwriters naar pop en van indie naar (hard)rock, Dit jaar staan er maar liefst twee acts op het programma die ook te zien zijn tijdens Pinkpop in Landgraaf: Storksky en Madi Hermens. De meeste acts spelen eigen muziek zoals de winnares van Kunstbende Aïcha Cheriff, The Assets, S.C.A.R., Funktransplant, Anna en Michel Nita, Morgana’s Illusion en Lotte Walda & band. Maar er staan ook een aantal goede coverbands op het affiche zoals The Hillbilly Moonshiners en Nice ‘n’ Sleazy. Extra bijzonder wordt de opening door de Parkstad Popstad Talents, bestaande uit piepjonge talentvolle muzikanten uit Parkstad. The Assets, met basgitarist Wladimir Geels van Rowwen Heze en drummer Davy Deckmijn van Zornik, komen tussen alle optredens die ze deze dag hebben ook speciaal naar Oirsbeek. Jack Pisters uit Schinnen, voormalig gitarist van de Haagse zangeres Anouk en directeur van het Conservatorium Amsterdam is verheugd dat hij in zijn eigen woonplaats kan optreden met zijn band S.C.A.R.

Het volledige programma ziet er als volgt uit (wijzigingen voorbehouden):
14:00 uur: Parkstad Popstad Talent
14:45 uur: He and She
15:30 uur: Dazed and Confused
16:15 uur: The Assets
16:20 uur: Walt Hunter
17:00 uur: Morgana’s Illusion
17:35 uur: Michael Raven & band
17:40 uur: Aïcha Cherif
18:20 uur: Lotte Walda & band
19:10 uur: Storksky
19:15 uur: Madi Hermens
19:55 uur: Anna & Michel Nita
20:45 uur: S.C.A.R.
21:50 uur: Nice ‘n’ Sleazy
22:35 uur: The Hillbilly Moonshiners
00:05 uur: Funktransplant

Ouders met kinderen zijn van harte welkom tijdens HAR ROCK OPEN AIR. Voor de kleinste bezoekers wordt er een leuk randprogramma georganiseerd. Zo staat er een springkussen en is er een lounge-hoek waar kinderen kunnen verven en tekenen. Uiteraard kunnen bezoekers ook gebruik maken van een goed verzorgde catering, met overheerlijke pizza’s en een barbecue.

HAR ROCK CAFÉ
Het festival is een initiatief van de vereniging Har Rock Café Oirsbeek, een groep enthousiaste vrijwilligers die al een aantal jaren popconcerten organiseert in jeugdhuis de Schepenbank te Oirsbeek. Het is een lang gekoesterde wens om ook een outdoor popfestival te organiseren. Na de eerste succesvolle editie in 2015 wordt de tweede editie georganiseerd op zaterdag 25 juni 2016 tussen 14:00 en 02:00 uur.

HAR ROCK OPEN AIR FESTIVAL
Datum: Zaterdag 25 juni 2016
Locatie: Schepenbank, Oirsbekerweg 2a, Oirsbeek
Terrein open: 13:00 uur / Aanvang: 14:00 / Eind: 2:00 UUR
Drie podia: waarvan twee buiten en één binnen podium / 16 optredens
Info: www.schepenbnkoirsbeek.nl
GRATIS ENTREE, GRATIS PARKEREN

Previous post

Persbericht: Nieuwe single Trip to Dover met korte internationale tour

Next post

Persbericht: Fleddy Melculy - Feestje In Uw Huisje (single & video)

Sharik

Sharik

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.