Persbericht

Persbericht: Voormalig Guns N’ Roses gitarist Bumblefoot naar Heerlen

Voormalig Guns N’ Roses bandlid Ron Thal, beter bekend onder de naam Bumblefoot, komt op donderdag 16 november 2017 naar poppodium NIEUWE NOR in Heerlen. Bumblefoot was tussen 2006 en 2015 leadgitarist bij Guns N’ Roses. Daarnaast is Bumblefoot een solo-artiest die bekend staat om zijn vindingrijke gitaarsolo’s en geweldige gitaarshreds.

Onder de naam Bumblefoot heeft Ron Thal in de afgelopen 20 jaar getourd in ruim 40 landen, 9 albums op de markt gebracht en met verschillende artiesten en producers samengewerkt. Naast zijn indrukwekkende solo-carrière werd Bumblefoot in 2006 bandlid van de legendarische rockband Guns N’ Roses. Hierin speelde hij samen met DJ Ashba leadgitaar. Bumblefoot leverede o.a. een bijdrage aan het album ‘Chinese Democracy’. In 2015 verlaat hij Guns N’ Roses om zich weer op zijn solo-werk te storten.

Ron Thal is een productief songwriter en muziekproducent. Met albums als ‘Uncool’, ‘Hands’ en ‘Normal’ heeft hij binnen de progressieve rock scene furore gemaakt en kan hij als gitarist in adem genoemd worden met artiesten als Mattias Eklundh, Buckethead en Steve Vai. Op donderdag 16 november komt Bumblefoot naar de NIEUWE NOR met als support-act Thank You Scientist.

Bumblefoot (USA)
+ Thank You Scientist
do. 16 november 2017
locatie: NIEUWE NOR
€ 18,00 voorverkoop | € 20,00 avondkassa
info & tickets: www.nieuwenor.nl

Previous post

Cradle of Filth - Cryptoriana: The Seductiveness Of Decay

Next post

Review: Nick & Simon - Aangenaam

Sharik

Sharik

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.