Persbericht

Persbericht: Waylon komt met nieuw album op zak naar Grenswerk

persfoto-waylon_small

Op vrijdag 7 april 2017 komt Waylon terug naar Grenswerk. In het najaar van 2014 wist Waylon Grenswerk al eens uit te verkopen. Na twee uitverkochte shows in Ahoy gaat Waylon nu weer het land in. Geheel onverwacht bracht hij deze maand zijn nieuwe album ‘Seeds’ uit en komend voorjaar volgt er een uitgebreide tour door Nederland. Tijdens deze tour speelt Waylon nummers van zijn laatste vier studio albums, wat garant staat voor intimiteit, liefde voor muziek en veel dansen.

Als vers jurylid in The Voice of Holland, muziekdeskundige bij RTL Late Night, twee uitverkochte shows in Ahoy en wederom een nummer 1 notering met zijn nieuwe album ‘Seeds’ gaat Waylon als een speer. Het album is een verzameling van songs die hij speciaal schreef ter begeleiding van zijn muzikale lectures in RTL late Night en variëren van Jazz tot aan Disco. Uit alles blijkt zijn muzikale enthousiasme en daarbij slaat hij geen podium in Nederland over. Waylon: “Het is een grote tour, maar als het podium de enige plek is waar je intens gelukkig bent, blijft ieder optreden een groot kado waarmee je iedere muziekliefhebber wilt bereiken.”

Al sinds zijn 18e werkt Waylon onvermoeibaar aan zijn muzikale carrière. In Nashville werkte hij samen met zijn grote held Waylon Jennings en daarna nam hij deel aan Holland’s Got Talent op SBS6. Een jaar later bracht platenmaatschappij Universal Music hem als eerste Nederlander onder bij het Motown Label. Terwijl hij aan zijn derde album werkte werd hij gevraagd voor het Eurovisie Songfestival. Onder de naam The Common Linnets behaalden hij samen met Ilse DeLange de tweede plaats met het nummer Calm After The Storm. Nu hij zijn 4e studioalbum uitgebracht heeft is hij gedrevener dan ooit en komt hij met een gloednieuwe show naar Venlo.

Previous post

Promotions: Pop on Top strikt MARCO BORSATO, WAYLON, HAEVN, CARO EMERALD AND MANY MORE!

Next post

SharQ Bite: Bruce - My Latest Popstar Crush

Sharik

Sharik

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.