Persbericht

Persbericht: White Lies naar Dauwpop

XITE weer host van XITE Party Pit


Vandaag heeft Dauwpop de line-up verder aangevuld met onder andere White Lies. Muziekzender XITE is net als in 2016 host van XITE Party Pit. Voor de XITE Party Pit zijn Beatcrooks en Boxoy toegevoegd aan de line-up. Verder zijn Automatic Sam, De Rooie Jager, Goe Vur In Den Otto, The Volcano Boys, DJ Ed Rock, The Hillbilly Moonshiners en Old Ditch Riverhoppers aan de line-up toegevoegd. Eerder werden o.a. Doe Maar, Chef’Special, Di-rect, Broederliefde, Monster Magnet, VANT, Kraantje Pappie, Dirtcaps, The Partysquad en Bazart aangekondigd.

Als een bom sloeg het debuutalbum ‘To Lose My Life…’ van White Lies in. Ineens was daar een piepjonge band die jaren ’80 New Wave combineerde met bombastische gitaren. Singles ‘Farewell To The Fareground’, ‘Bigger Than Us’, ‘To Lose My Life’ en ook de meest recente ‘Take It Out On Me’ zijn kneiters van hits.

De ranzige, ondergrondse, kroeg (Down) The Glory Hole is ook weer aanwezig. Hier zullen o.a. De Rooie Jager, Goe Vur In Den Otto, The Volcano Boys en DJ Ed Rock de muziek verzorgen.

Op het Delta podium zullen The Hillbilly Moonshiners en Old Ditch Riverhoppers gaan optreden.

In de XITE Party Pit treden onder andere Kraantje Pappie, The Partysquad, Dirtcaps, Beatcrooks en Boxoy op. De jonge DJ Boxoy wordt door XITE gezien als een upcoming talent waarvan ze de komende jaren veel kunnen verwachten. Daarom verdient hij volgens hen een plekje op de line-up van de Party Pit.

XITE is dé muziektelevisiezender voor jongeren en zendt 24/7 de populairste muziekvideo’s uit. XITE ging in 2008 live en is in enkele jaren uitgegroeid tot de grootste muziekzender van Nederland en België, en bereikt inmiddels 15 miljoen huishoudens in Nederland, België, Duitsland en Qatar. Eind 2015 bracht XITE de Personalised Music Television service uit, waarmee kijkers hun muziekzender kunnen personaliseren door muziekvideo’s te liken en te skippen.

In de komende tijd wordt de line-up nog verder aangevuld.

Afgelopen twee jaar was Dauwpop op voorhand uitverkocht. De voorverkoop voor Dauwpop 2017 is al gestart, tickets zijn te koop via www.dauwpop.nl/tickets. Tickets kosten €49, parkeerticket €7 en een campingticket €15 (ticketprijzen zijn excl. servicekosten), Kindertickets zijn al uitverkocht. Voor (pendel)bustickets, alle opstapplaatsen en informatie heeft Oad een speciale pagina aangemaakt: www.oad.nl/dauwpop.

Check: www.dauwpop.nl voor het laatste nieuws. Of kijk op www.facebook.com/dauwpophellendoorn. Dauwpop is ook te volgen op Twitter en Instagram: @dauwpop.

Previous post

Persbericht: Ann White maakt krachtig statement met single ‘Canvas’

Next post

Review: Vetrar Draugurinn - EP I

Sharik

Sharik

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.