Persbericht

Persbericht: Zomerparkfeest organiseert winters festival Vers Gras

thegrandeast5_small

Op zaterdag 21 januari 2017 organiseert Zomerparkfeest voor de zesde keer haar wintereditie genaamd Vers Gras. Vers Gras is een festival in Grenswerk waarbij de bezoeker nieuw en fris talent kan ontdekken. Grenswerk wordt omgetoverd tot een winters festival met allerlei elementen uit de zomereditie van Zomerparkfeest. De kaarten zijn meteen in de verkoop via www.grenswerk.nl en de verschillende voorverkooppunten.

Zomerparkfeest Vers Gras is de plek waar je talent kunt ontdekken aan de vooravond van het nieuwe festivalseizoen. Ook wordt er volop ingezet op de festivalbeleving. Grenswerk wordt omgetoverd tot een indoor festival, compleet met een winter barbecue en allerlei andere festival elementen, zoals graszoden, vuurkorven, hekwerken en meer. De line-up staat hier onder beschreven.

The Grand East (NL) Rock ’n Roll
In september 2016 kwam hun debuut album ‘Movano Camera’ uit. Een ongenuanceerde Rock ‘n Roll plaat met een tikkeltje Soul en met nummers die je doen laten “shaken” van top tot teen. Gebroederlijk staan ze naast elkaar op het podium met in het midden een frontman die met de bezieling van een swingende predikant zijn stem de zaal in blaast. Welkom in de wereld van The Grand East!
Avi on Fire (NL) Pop/Alternatief
Avi On Fire is een nieuw project van Bram Wesdorp. Bekend van onder andere Neighbour Neighbour en Yellow Grass. ‘Pearls’ is de eerste plaat van de eerste EP van Avi on Fire, die samen met Thijs van der Klugt (Sue The Night, Baskerville) werd opgenomen. Een heerlijke feelgood plaat met een catchy refrein. Pa-pa-da-parel!
Jeangu Macrooy (NL) Soul
In 2014 verruilde singer-songwriter Jeangu Macrooy zijn leven in Suriname voor een bestaan in Enschede. In Enschede studeerde hij verder aan popaccedemie ArtEZ en in november 2015 stond Macrooy in de finale van ‘Pop Secret’; dé muzikale talentenjacht van Enschede. Jeangu maakt warme en stem technisch sterke muziek. Zijn debuut EP ‘Brave Enough’ geproduceerd door perquisite, werd in april 2016 uitgebracht. Diezelfde maand werd hij door 3FM verkozen tot ‘3FM Serious Talent’. Een man van ‘Gold’!

Brass Rave Unit (NL) Feestje
Brass Rave Unit bestaat uit Ko Zandvliet (drum), Bo Floor (trompet) en Dirk Zandvliet (baritonsax). Deze drie boys maken explosieve raves gebaseerd op long en spierkracht. In een muzieklandschap dat gedomineerd wordt door elektronica en gevoelige muziek produceert Brass Rave Unit maken ze door middel van blazers en drums van ieder feest een ware rave! Begin 2017 staan ze op Eurosonic Noorderslag en brengen ze ook nog eens hun debuut EP uit.

Pip Blom (NL) Singer-songwriter
Pip Blom is pas 19 jaar en verovert nu al menig hart met haar muziek. De jonge Amsterdamse muzikante speelt met haar band folky indierock en schrijft daarbij slimme teksten. Nadat ze onafhankelijk vier nummers op Spotify zette volgde een sneeuwbaleffect, de nummers werden meegenomen in om en nabij 8.000 verschillende playlists en hebben inmiddels tienduizenden streams. Beetje bij beetje komt ze dichterbij haar droom, Glastonbury of een tour in Japan!
Ben Heights (NL) Pop/Soul
Na zijn gig op muziekconferentie ‘New Skool Rules’ in 2015, kreeg geboren Venlonaar Ben Heights lovende reacties over zijn sound. Talentenjagers van platenlabels als Roc Nation (Jay-Z), Warner Music en IamOther (Pharell Williams) waren zeer enthousiast. Na een avontuur in New York en LA ging hij aan de slag om meer materiaal uit te brengen. Hierop volgde zijn eerste single ‘Forever’ die landelijk bekendheid vergaarde. Een heerlijke ongenuanceerde en tegelijk bombastische plaat, gebracht met veel gevoel en die je niet meer uit je hoofd krijgt. Begin 2017 zal Ben knallen met een EP die in 2016 nog met 2 nieuwe nummers wordt ingeleid.
Thalamus
Thalamus is een psych/wave/dream-pop band die dromerige liedjes brengt met een elektronische tint. Zwevende synth- en gitaarrifs nemen je mee in een trippy droom, voortgestuwd door groovy baslijnen. Met invloeden van bands als Warpaint en PJ Harvey, maar ook geïnspireerd door sfeervolle elektronische bands als Portishead en UNKLE. De dromerige sound en wave riffs brengen je in extase. Ready voor een muzikaal reisje?
Keezus Christus Discomis (NL) Disco/Feestje
Om van deze afsluiting een echt mis te maken wordt Grenswerk kort omgetoverd tot de Grenswerk kerk. Hier zal onder begeleiding van discoprofeet Keezus Christus een discomis gehouden worden compleet met gospelkoor, overenthousiaste priester en andere live elementen. We verspreiden liefde en saamhorigheid door disco, laten we samen dansen en genieten tot diep in de nacht.

 

Previous post

Persbericht: Waylon geeft extra concert in Grenswerk

Next post

Persbericht: Ronnie Flex voor het eerst met live band op tour

Sharik

Sharik

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.