Promotions

Preview: Schollenpop 2014

fe29123b5763cfd1f0acd393af592026schollenpopAankomende zaterdag is het weer zover. Op het strand bij Scheveningen vind het jaarlijkse Schollenpop plaats en ook dit jaar heeft de organisatie ervoor gezorgd dat er een top lineup staat. Het festival is gratis te bezoeken en is door de locatie een uniek concept. Op een drietal podia zal het publiek vermaakt worden vanaf de smiddag tot savonds laat.

Met opener B-Brave is het voor de kinderen een leuk begin. Aansluitend het aanstormend talent Tessa Rose Jackson die eerder dit jaar nog een flink feestje gaf in De Nieuwe Nor te Heerlen en inmiddels bezig is met het opnemen van een nieuwe plaat.

Hierna mag Town of Saints het hoofdpodium betreden, de band uit Groningen maakt dus een lange toch om hun coole folkse nummers ten gehore te brengen.
Gelukkig heeft de programmeur ook gehad aan harder werk dan bovenstaande en zo staat dus de Amsterdamse Metalband The Charm The Fury ook op dit podium. Caroline en dr mannen zullen het festival overdondere met de fijne metalklanken van hun geweldige album.

Daarna mogen Taymir & DeWolff spelen. Beide bands zijn zeer geliefd op festivals en beide hebben al een aardige fanbase aangelegd. Door hun eigen idee van de rockmuziek te volgen zijn ze groeiende en bijzonder. Veel credits naar beide bands voor hun muzikale durf en talent.
Als headliner mag niemand minder dan Handsome Poets de 2014 editie afsluiten. Deze jonge honden hebben er zin in en staan altijd garant voor een leuk feestje!

Dus kom naar Schollenpop 2014!
Voor meer informatie kijk op http://www.schollenpop.nl/ en tot zaterdag!

Previous post

Review: The Last Baron - Medicine

Next post

Review: Julian Velard- If You Don't Like It, You Can Leave

Sharik

Sharik

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.