Reviews

Review: Ed Sheeran- x

Door: Antoinette

Zou het nieuwe album van Ed Sheeran net zo goed zijn als cover326x326zijn debuutalbum ‘+’ ? Ja zeker! Misschien nog wel beter. Op Pinkpop kregen we al een live voorproefje van Don’t en Thinking Out Loud. Nu weten we hoe het hele album is.

Dit album zit vol met nummers voor bepaalde stemmingen, ben je boos op je ex dan zijn Nina of Don’t (soort van Taylor Swift nummer over zijn ex die vreemd is gegaan, ex is niet Taylor Swift trouwens) een goeie. Ben je verdrietig en heb je droevige muziek nodig dan is er One (het laatste nummer over de meid waar het vorige album over ging), Photograph en Afire Love (dit mooie nummer gaat over het overlijden van Ed’s grootvader die al een lange tijd aan alzheimer leed). Zin in een feestje dan zet je natuurlijk Sing aan en ben je verliefd dan heb je Tenerife Sea en Thinking Out Loud.

Op de Deluxe version staan nog 4 extra nummers. All Of The Stars is van de soundtrack van de nieuwe film The Fault In Our Stars en dit klinkt als een goede reden om de film te bekijken die nu in de bioscoop draait. Een ander benoemend waardig nummer is Take It Back omdat het een soort van You Need Me, I Don’t Need You is. Waarin hij zegt dat hij geen rapper is maar een zanger met een flow.

Jammer genoeg is het niet mogelijk om het gehele optreden van Ed Sheeran op Pinkpop terug te kunnen zien dus jullie moeten het maar met het laatste nummer doen:

Website
Facebook

 

Previous post

Review: Typhoon - Lobi Da Basi

Next post

Promotion: Laura Macrì - Ancora una Volta

Antoinette

Antoinette

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.