Reviews

Review: Julian Velard- If You Don’t Like It, You Can Leave

Door: Antoinette

0002959278_10

Soms heb je met een album dat zodra je hetopzet je opeens in een hele andere omgeving zit. Je vergeet je zorgen om je heen, je vergeet dat je eigenlijk in een smerige trein zit waar ook nog eens wordt omgeroepen dat er vertraging is. En je begeeft je opeens in New York en wie wilt dat nou niet? Het album If You Don’t Like It, You Can Leave it van Julian Velard is het album waarmee dit gebeurd. Julian Velard is een geboren en getogen New Yorker en dat is duidelijk te horen op dit album dat een eerbetoon is aan de stad.

Het album begint met een rustig nummer New York I Love It When You’re Mean waardoor je het gevoel hebt dat je door Central Park loopt. Na de wandeling in Central Park loop je door, door de stad met het nummer I Don’t Know How To Drive. Precies je loopt want echte New Yorkers lopen alles. Het nummer I Don’t Know How To Drive is de single van het album en was voor mij de reden om het album graag te willen beluisteren. Bij het volgende nummer zit je in een barretje in New York en wordt er een Brooklyn Kind Of Love beschreven.

Zo reis je met de rest van het album naar andere delen van New York en ben je voor ruim een half uurtje in de the big apple. En dat voor een veel betere prijs dan een vliegticket!

Geniet hier even van de clip van I Don’t Know How To Drive!

Website

Facebook

Previous post

Preview: Schollenpop 2014

Next post

Review: J.B.O. - Nur die Besten werden alt

Antoinette

Antoinette

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.