SharQ Bite

SharQ Bite: Blueminded – Seize the Day

Tekst door: Sharik “MCSharQ”

BM_SeizeTheDay_MBlueminded presenteert komende zondag, 10 april, in Woetsjtok te Brunssum hun nieuwe plaat Seize the Day, een dag later zal de plaat verkrijgbaar zijn. Seize the Day is een heerlijke plaat met easy rock sounds met fijne vocalen door Rob Rompen.

Een zeer fijne opener “Love in Motion” is meteen catchy en pakt de juiste sfeer meteen op. De stevige baslijn die onder de sound loopt is zeer fijn en de vocalen passen zeer goed bij de gekozen sound. Sommige nummers zijn remasterd omdat deze al op een EP in 2014 stonden. De band heeft zeker niet stilgezeten want de tracks zijn zeker gegroeid.

Het nummer “Life” blijft voor mij nog wat te rustig en krijgt ook geen doorzet daarin. Gelukkig zijn niet alle nummers zo rustig en wordt er ook zeker wat tempo gemaakt. Zo is het nummer “Love Can” groovy en een stuk opgewekter.

Voor het einde van de cd staat het sterke nummer “Turn it In” en als afsluiter de titeltrack, beide nummers steken samen met de opener met kop en schouders boven de plaat uit. Beetje jammer van de wisselvalligheid dus maar overall gezien een prima album met een zeer fijne pop rock sounds.  De klassiekere kleur welke de band heeft gekozen is zeer aangenaam en smaakt naar meer!

Hopelijk dat deze band deze zomer op diverse festivals te zien zal zijn!
De plaat is vanaf maandag verkrijgbaar!

Previous post

SharQ Bite: HorsesBlewFire - Somnium

Next post

Persbericht: Elenne May komt met deel twee van drieluik album

Sharik

Sharik

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.