SharQ Bite

SharQ Bite: Call it Off – Abandoned

De punkrockers uit Eindhoven zijn terug met een fulllenght album “Abandoned”. Nog geen twee jaar geleden klonken de vrolijke klanken al eens uit de speakers toen “Lovers & Liars” verscheen. De EP’s sloegen aan van de toen nog vrij nieuwe band, nu hebben de heren het muzieklandschap eens goed onder handen genomen tijdens diverse tours en zijn terug met een sterk album, een zeer fijne show op Noorderslag en vanavond staan ze in hun eigen stad om het album te presenteren.

Abandoned staat vol catchy nummers, niets nieuws onder de zon maar ach, als het maar fijn is! De nummers zijn lekker mee te zingen voor de fans, mee te stuiteren voor de “ruige” gasten en mee te klappen voor de nog onbekende van de band. Of het nu de “Overture” opener is of de titeltrack, het album begint direct lekker maar krijgt pas echt een vlucht als “Witness” ingezet wordt. De track is een van de beste uithangborden van de plaat en de band. Eindhoven de gekste maar dan wel flinke dosis energie en nog op hoog niveau ook.

Call it Off is erin geslaagd met bijvoorbeeld “Emily” en “Idiots” eenvoudige festivalnummers af te leren maar geven ook wat meer diepgang in het stevigere “Something to Believe in” of het softere “Sorry”. Wie graag even de zorgen achter zich laat dit weekend en even wilt genieten van lekkere tunes zit met Call it Off’s Abandoned helemaal goed in de zetel!

Het album is vanaf vandaag verkrijgbaar zowel fysiek als digitaal natuurlijk. Wil je nog naar de show zometeen, dat kan! Er zijn nog kaarten.

Previous post

Persbericht: ‘Both Of Your Wings’ van Rivers nu verkrijgbaar op lila viny

Next post

Persbericht:THY ART IS MURDER - to tour Europe in April!

Sharik

Sharik

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.