SharQ Bite

SharQ Bite: Crossing the Limits – Perseverance EP

Crossing the Limits, natuurlijk kennen jullie al veel van dit soort bands, maar toch blijft het weer heerlijk aanstekelijk hoe de punk pop/rock blijft springen. De vijf koppige band uit de UK, met Rachael Holland als frontvrouw. De EP “Perseverance” kwam vorige week uit met vijf lekkere liedjes.

Opener “Won’t Settle (for Nothing)” geeft meteen de sfeer lekker weer, niks ingewikkelds en zeker niet te hard. Iedereen moet wel lekker mee kunnen doen en dat is ook zeker wat er gebeurd want de ster is reizende van deze band. De plaat werd opgenomen in de Steel City Studios met niemand minder dan Drew Lawson (o.a ROAM en Junior) en gemasterd door Grant Berry (Fader). “Predictable” springt lekker weg en heeft een zonnig kantje aan de track zitten. Dit ligt geheel in de lijn met bijvoorbeeld Nederlands trots van Call It Off.

De band is voor het eerst op headliner tour en dat gaat lekker en met de single “Reverse” gaat het ook al zo lekker. Wat er nog ontbreekt is een oversteek naar het vaste land en wellicht een support slot van een leuke act in het genre. Als de band een lekkere zomer heeft zullen vele harten veroverd kunnen worden.

“Chaos” en “My Own Way” sluiten de EP alweer 17 minuten af, zo vlug kan de tijd voorbijvliegen. Rifjes, sprongen, feest en heerlijk meezingen is waar deze EP voor garant staat en dat je hem deze zomer nog veel zult horen mag ik toch zeker hopen!

De EP is vanaf nu verkrijgbaar en natuurlijk te streamen op de je favoriete platform.

Previous post

Persbericht: Nederlandse pop/rock band Johan naar Grenswerk

Next post

SharQ Bite: The Partysquad - Nachtwacht

Sharik

Sharik

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.