SharQ Bite

SharQ Bite: Cuda – Beech

Tekst door: Sharik “MCSharQ”

CUDA is Back!

CUDA - BEECH (jpg voor recensies)

En zo zou de SharQ Bite al kunnen eindigen want meer dan dat valt er echt niet aan toe te voegen. De band uit het zuiden maakt met hun EP Beech weer een bazen plaat. Met de verandering van frontman, nu Jeroen Strous, moest er natuurlijk nieuw werk komen om de komende zomer en najaar shows bij te staan. Beech is met vijf nummers een prima uithangbord hiervoor.

Rudy, Bass, Mike en nu dus Jeroen beginnen met Cockadoodledoo lekker aan de EP. De sound is niet heel erg veranderd en dat is maar goed ook want de heren weten altijd heerlijk te rocken onstage. Als je hoofd nog vast zit aan het eind van de show heb je iets niet begrepen. De gitaarklanken vliegen je weer om de oren en Buckskin Joe doet daar lekker in mee. Maar om echt op speed te komen is Benzedrine Dragsterboy een heerlijk uptempo nummer. Raampjes open en vol gas over de snelweg. Om even op adem te komen weerklinkt Bourbon Boogie. Een stevig en straf snelheid komt vanuit de drummer waaroverheen de bass en gitaar in het gareel blijven. Het is de langste track op de plaat met iets over vier minuten en breekt wel het tempo van de plaat iets.

Gelukkig wordt er afgesloten met Bad Man, het nummer welke het tempo terugbrengt. Beech is vanaf 14.6 te beluisteren via de bekende wegen! Dus eerst even weekendje Pinkpoppen en dan afterparty met CUDA! Huzza!

Previous post

Persbericht: Fleddy Melculy - Feestje In Uw Huisje (single & video)

Next post

Persbericht: Ardens festival La Truite Magique kondigt reeks nieuwe namen aan

Sharik

Sharik

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.